Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tresh

veterán

válasz Graphics #44667 üzenetére

Az az ember vállaljon rá garit aki összerakja hogy frankó lesz a többi nem számít. Az a baj itt már arról van szó hogy amennyit most ér az autó és amennyit költeni kell rá neked megéri e még? Ki fogja e termelni a ráköltött összeget vagy sem. Ezt neked kell eldönteni. Az hogy sok a résolaj az egy dolog sok minden összefügg:) Tehát én amondó vagyok számolj egy javítási költséggel, de olyannal aki tudja is a tényleges bajt és azt javítja nem pedig kicserélteti veled a fél autót. A céges meganeom 1.5 dci motorját 2kb 2 húsos ládába kapta a szerelő (nem mondom el miért hosszú..) és 300+áfa ért rakta össze motorgenerállal, új hűtő, tartó konzolok,stabrúdak, vezérlés,olajok,fékfolyadék ect... azóta ezt tudja :

Szerintem nincs miről beszélni hogy megéri e ha jó gazdája van az autónak :)

• Graphics

Jómunkásember

Páran ismerik a canossa-járásomat. :D

Vicces történet...

Hónapok óta kínlódtunk az autóval, 1,5dci, sok kilométer, hidegen már egyre nehezebben indult.. eszi az olajat is, de még megy, ez számomra öröm..

Tegnap reggelre már 5x indítási procedúra mire beindult.. Melegen semmi baj, hidegen viszont káosz... Nem indult.

Villamossági szerelőhöz elvittem, mondtam neki, nézze már meg az izzítógyertyákat. Minden oké..

Nézi az EGR-t teljes kilazulva... / előző szerelő azt mondta visszaforgatta az eredeti pozicióba...,igen csak nem húzta meg? ... /

Indításnál fals-levegőt kapott a rendszer, emiatt nem indult rendesen.

Szóval: Meghúzta a villamosságis, hibakódot nézett , semmi. Ma reggel 2 fok, egy izzítás, pöcc-röff... Én meg már motort akartam cserélni...

Oké, hogy eszi az olajat, meg minden...Nem bízok a szerelőkben, viszont ez a srác logikusan látja legalább a dolgokat, és 2 ezer forintból megoldotta a gondjaimat egy időre...

Tanulság: Néha a legapróbb hibák okoznak bosszantó napokat.

[ Szerkesztve ]

Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)

• Graphics

Jómunkásember

Renault Thalia reloaded story 1.5dci

Két napja szerelőnél a kocsi, 2db porlasztócsúcsot felújítottak, azóta pöccröff, olajat eszi, de az már más hibaforrás.

Tehát aki ilyennel küzd, hogy nem indul az autó reggelre, annak egy résolajmérés kötelező. Nálam magas volt az érték, nyáron nem volt vele gond, a hidegek felé viszont inkább.

Elengedte a nyomást éjszaka, nem épült fel rendesen. 2db legszarabbat felújították, problem nincs.

Zsebből 80 ropi ment el a dologra.

Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)

Új hozzászólás Aktív témák