Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Graphics #44667 üzenetére
Renault Thalia reloaded story 1.5dci
Két napja szerelőnél a kocsi, 2db porlasztócsúcsot felújítottak, azóta pöccröff, olajat eszi, de az már más hibaforrás.
Tehát aki ilyennel küzd, hogy nem indul az autó reggelre, annak egy résolajmérés kötelező. Nálam magas volt az érték, nyáron nem volt vele gond, a hidegek felé viszont inkább.
Elengedte a nyomást éjszaka, nem épült fel rendesen. 2db legszarabbat felújították, problem nincs.
Zsebből 80 ropi ment el a dologra.
-
válasz
Páran ismerik a canossa-járásomat.
Vicces történet...
Hónapok óta kínlódtunk az autóval, 1,5dci, sok kilométer, hidegen már egyre nehezebben indult.. eszi az olajat is, de még megy, ez számomra öröm..
Tegnap reggelre már 5x indítási procedúra mire beindult.. Melegen semmi baj, hidegen viszont káosz... Nem indult.
Villamossági szerelőhöz elvittem, mondtam neki, nézze már meg az izzítógyertyákat. Minden oké..
Nézi az EGR-t teljes kilazulva... / előző szerelő azt mondta visszaforgatta az eredeti pozicióba...,igen csak nem húzta meg? ... /
Indításnál fals-levegőt kapott a rendszer, emiatt nem indult rendesen.
Szóval: Meghúzta a villamosságis, hibakódot nézett , semmi. Ma reggel 2 fok, egy izzítás, pöcc-röff... Én meg már motort akartam cserélni...
Oké, hogy eszi az olajat, meg minden...Nem bízok a szerelőkben, viszont ez a srác logikusan látja legalább a dolgokat, és 2 ezer forintból megoldotta a gondjaimat egy időre...
Tanulság: Néha a legapróbb hibák okoznak bosszantó napokat.
-
tresh
veterán
válasz
Az az ember vállaljon rá garit aki összerakja hogy frankó lesz a többi nem számít. Az a baj itt már arról van szó hogy amennyit most ér az autó és amennyit költeni kell rá neked megéri e még? Ki fogja e termelni a ráköltött összeget vagy sem. Ezt neked kell eldönteni. Az hogy sok a résolaj az egy dolog sok minden összefügg
Tehát én amondó vagyok számolj egy javítási költséggel, de olyannal aki tudja is a tényleges bajt és azt javítja nem pedig kicserélteti veled a fél autót. A céges meganeom 1.5 dci motorját 2kb 2 húsos ládába kapta a szerelő (nem mondom el miért hosszú..) és 300+áfa ért rakta össze motorgenerállal, új hűtő, tartó konzolok,stabrúdak, vezérlés,olajok,fékfolyadék ect... azóta ezt tudja :
Szerintem nincs miről beszélni hogy megéri e ha jó gazdája van az autónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Eredeti játékok OFF topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Xiaomi Scooter 4
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest