Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- OLED TV topic
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Rover623
üzenetére
Üdv!
Fogd már fel...
Nekem te nem magyaráztál el semmit annyiszor, hogy bármilyen jogalapod lenne ezzel a szóhasználattal élni.
Ha rossz napod van, menj a dühöngőbe; ezt a fellengzős stílust pedig tartsd meg annak, aki kíváncsi rá.
Hidd el: itt a PH!-n magyaráztam már el harmadjára-negyedjére ugyan azt ugyan abban a topikban, mégsem használtam ezeket a szavakat; legfeljebb egy linkkel reflektáltam arra, hogy erről már volt szó a korábbiakban.
Általában - mint most is - megértettem az első hozzászóló írásából is, hogy a csökkenő CL arányában nő az ár.
A második ilyen irányú hozzászólásomban nem is ez volt a kérdés, mivel más irányból közelítettem a problémát, gondolván, hogy a RAM időzítését ugye nem egy érték határozza meg, így talán a négyből az a maradék három is szerepet játszhat az össz teljesítményben?!
Ez volt a kérdés, amire kiderült, hogy jól tudom, de az időzítési adatoknál mégis a CL érték számít a leginkább (a meg nem adott értékeket felejtsük el, mert arról értelem szerűen nincsenek információink).
Azt mondtad: egy helyen...akkor milyen más árajánlatok alapján...
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam... Akkor elmondom részletesen:
Ugyan ezeket a memóriákat (a CL2-eset, a CL2,5-set, és a CL3-masat is) megnéztem más üzeletekben IS, és azt találtam, hogy nem csak ennél a bótnál tapasztalható a számomra is fúrcsa ár-probléma (nevezetesen, hogy a CL3-mas drágább, mint a CL2,5-es, pedig méretre, frekrie, bordázottságra, és futófényezettségre
teljesen megyegyeznek).
De kiderült a Te jóvoltodból - és valószínűleg ez lehet a magyarázat -, hogy a keresekdők a beszerzési ár + haszonkulcs áron értékesítik, vagy akarják értékesíteni a terméket.
Valószínűleg minden üzlet így gondolkodik, ezért lehet minden helyen az említett ellentmondásos diferencia, magyarán, hogy a rosszabb drágább.
Ennyi.
Üdv:
Dchard
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
teljesen megyegyeznek).