Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dchard

veterán

válasz Rover623 #4985 üzenetére

Üdv!
    Fogd már fel...
    Nekem te nem magyaráztál el semmit annyiszor, hogy bármilyen jogalapod lenne ezzel a szóhasználattal élni.
    Ha rossz napod van, menj a dühöngőbe; ezt a fellengzős stílust pedig tartsd meg annak, aki kíváncsi rá.
    Hidd el: itt a PH!-n magyaráztam már el harmadjára-negyedjére ugyan azt ugyan abban a topikban, mégsem használtam ezeket a szavakat; legfeljebb egy linkkel reflektáltam arra, hogy erről már volt szó a korábbiakban.

Általában - mint most is - megértettem az első hozzászóló írásából is, hogy a csökkenő CL arányában nő az ár.

A második ilyen irányú hozzászólásomban nem is ez volt a kérdés, mivel más irányból közelítettem a problémát, gondolván, hogy a RAM időzítését ugye nem egy érték határozza meg, így talán a négyből az a maradék három is szerepet játszhat az össz teljesítményben?!

Ez volt a kérdés, amire kiderült, hogy jól tudom, de az időzítési adatoknál mégis a CL érték számít a leginkább (a meg nem adott értékeket felejtsük el, mert arról értelem szerűen nincsenek információink).

Azt mondtad: egy helyen...akkor milyen más árajánlatok alapján...

Lehet, hogy hülyén fogalmaztam... Akkor elmondom részletesen:
    Ugyan ezeket a memóriákat (a CL2-eset, a CL2,5-set, és a CL3-masat is) megnéztem más üzeletekben IS, és azt találtam, hogy nem csak ennél a bótnál tapasztalható a számomra is fúrcsa ár-probléma (nevezetesen, hogy a CL3-mas drágább, mint a CL2,5-es, pedig méretre, frekrie, bordázottságra, és futófényezettségre ;] teljesen megyegyeznek).

De kiderült a Te jóvoltodból - és valószínűleg ez lehet a magyarázat -, hogy a keresekdők a beszerzési ár + haszonkulcs áron értékesítik, vagy akarják értékesíteni a terméket.
    Valószínűleg minden üzlet így gondolkodik, ezért lehet minden helyen az említett ellentmondásos diferencia, magyarán, hogy a rosszabb drágább.

Ennyi.

Üdv:
    Dchard

Aktív témák