Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Gabeszku

senior tag

válasz John Angel #4546 üzenetére

nem vagyok kedves de azért kösz ;) Szóval AMD berkekben nem vagyok járatos, de azt tudom, hogy az NF7 lap és származékai nem éppen hogy is mondjam hhmmmmm felhasználbarát cuccok... Szóval ha mindenáron ezt a rendszert szertnéd bővíteni, akkor procicsere, és ha javasolhatom ne sempron legyen.... egy 3000+ vagy 3200+ os már biztosan rendben lenne, de azért kérdezz meg nagy amd mahinátorokat is, ők biztos jobban tudják mint én, és nem akarlak nagyon férrevezetni :) egyébként mindenki azt mondja hogy amd-nek nem számít nagy + teljesítményt a dual, főleg az nf7 lapokban (939-es lapoknál azért ez már nem így van ). Hogy melyik melegszik kevésbé???? Fogalmam sincs. Kell rá egy jó hűtő azt kész... 10 ropiból már komoly léghűtést kaphatsz (én személy szerint az
    Aerocool HT-101 es modellt javallanám, az már biztos elég jó)
    Szerintem az lenne a legjobb, ha minél több memót tennél be a gépbe (a 400as ramok nagyon jó időzítéssel mennek ám 266mhz-n :D ) de ebben már tényleg nem adok tanácsot mert amd-nél lényegesen több dolgot lehet állítani időzítés címén mint intelnél)
    remélem tudtam segíteni

[Szerkesztve]

Aktív témák