Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sky77

aktív tag

válasz Rover623 #4005 üzenetére

Egyben #3984-re is válasz.

Nem kaptam fel a vizet, csak azt nem értettem, ha tanácsot kérek egy mem optimális paraméterezésére, miért kell agresszív módon az összes hasonló ramot leugatni válasz gyanánt (én inkább ezt a mentalitást tartanám gyerekesnek, minden flame-keltő szándék nélkül). Az összes azonos chip-el szerelt ramba történetesen a sajátom is beletartozik, de nem indultam el ezen a logikai szálon :D, természetesen nem értelmeztem úgy, hogy: ''figyi, szar a ramod, ne piszkáld!'' (bár visszaolvasva azért nyomokban ott van ez a mondanivaló is).
    Nincs harag, sem sértődés, mindössze nem esett jól a válasz a hangvétele és az általad is említett előítéletes hozzáállása miat. Ez szerintem érthető. Ha azt mondja, sok gyenge teljesítményű noname modult gyártanak ilyen chip-ekkel, úgyhogy ne várj tőle sokat, az egy teljesen normális, egyáltalán nem sértő vélemény. Mellesleg tudom, hogy így van, és azt is, hogy a sajátom is nagyon szerény, de a kérdés eredetileg az volt, mit lehet érdemes állítani rajta. Nem tuningra vettem, de szeretném, ha azt teljesítené, ami benne van.
    További szép napot! :)

Aktív témák