-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
válasz
yakuza.tora #27880 üzenetére
hát ahogy elnézem, most nekem is 800 MHz-en megy 6-6-6-18-as időzítéssel... olvasgatok neten, hogy most akkor mit tegyek, mert ha nem jó, inkább visszacseréltetem egy másik memóriára..
-
somasz
addikt
válasz
yakuza.tora #26769 üzenetére
Ősember, 26ért cl7
-
somasz
addikt
válasz
yakuza.tora #26761 üzenetére
Azt írják xs-en, hogy vagy elpida, vagy samsung, vagy hynix [link]
Mindenképpen ajánlom figyelmedbe, ha jól láttam ramot kutattál már több helyen is a Crosshair III-ba, ha jól tévedek.
Nézz körbe a linken. Csak úgy röpködnek az eredmények... -
Ren Hoek
veterán
válasz
yakuza.tora #26694 üzenetére
Az egyik srácnak itt ilyen van AM3-hoz, és stabil jó kis ram. Nekem 4GBNQ van CL9-es de az is stabil teljesen jól megy vele.
Majd megoszthatnád a tapasztalatokat róla, mert először valszeg 1333-on fog elindulni, ahogy mindenkinek. De kis állítgatással orvosolható
Lehet Formula beállítja azonnal az XMP-jét.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
yakuza.tora #26690 üzenetére
Hát az elég necces. Semmi nem garantálja hogy menni fog. AM3-as procik IMC-je sokszor 1600-at is hossza manuális állítgatás után kezeli,mivel 1333-ig van csak hitelesítve.
Ráadásul lapnál 1600 Mhz O.C. van csak, szvsz szerintem csak addig megy. Az én 785-ös lapomnál van 1800 Mhz OC is, és QVL-ben van is 1800 Mhz-es ram... 1 db tesztelve. A Formulánál meg csak 1600-ig van tesztelve.
Ezek inkább Intelhez P55-höz, vagy X58-hoz készültek. De ott is óvatosan, mert 1.65-Volt felett kinyírhatja a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Windows 11
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest