- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Csinálj egy reportot akkor, amikor megy a film. Ha 90% fölötti a (fizikai) memória használat (majdnem legalul látszik a reportban), akkor ott a gond. Akkor vagy kilősz más progit, vagy veszel még memóriát.
De szerintem szoftveres buherálással is megoldható. Néztem én már divx filmet 512MB memória mellett és nem lassult be. -
FehérHolló
veterán
Egyrészt ezek 400MHz-es memóriamodulok a report alapján, de épp 333MHz-en mennek. Másrészt szerintem nem sokat segíte a plusz memória a problémán, mivel körülbelül a fele van kihasználva a report pillanatában és egy divx film nem hinném, hogy lejátszóstul ne futna el 200MB szabad memória mellett. Különben hogy a fenébe néztem volna filmet ~4 éve..?
Esetleg kicsit javíthat a helyzeten, ha msconfigban megszabdalod az autostart programok listáját.
newgamer: Régi gép, régi alkalmazások, nem a mai helyzetet kellene alapul venni...
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Addig nem baj az eltérő órajelű ram, amíg olyan órajelen hajtod őket, amit minden modulod elbír. A 800-as abban jobb, hogy 667-en jobb időzítéseket tud(hat elvileg), mint egy 667-es órajelű. Illetve azzal, hogy ugye tuningban garantáltan megy 800-at, míg a 667-es nem biztosan, vagy esetleg csak fesz emeléssel. De persze ez nagyon tipusfüggő!
Kifoghatsz olyan 800-as ramot, ami tuningban plusz fesszel sem megy stabilan 850 fölött, és olyan 667-est, ami megy 900 fölött is!
Üdv.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Azért ennyi mert +3k-ért rendes, tuningot szerető, alu hűtésű ramokat kapni. Ja és azok 5-10év garival vannak ellátva.
Lassan átmegy a totyik ''a minnél olcsóbbat ramot''-ba. Aztán meg jön a sírás és fogaknak csikorgatása, hogy nem megy a lapban, meg nem birja a tuningot, nincs dual.
Akkor majd ezt fogom linkelni, hogy ugye megmondtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Videó stream letöltése
- Kerékpársportok
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest