Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
WoW ... Nem tudtam, hogy ilyen könnyen vissza lehet fejteni a C# .NET 8.0 át...
Ennyit a fejlesztői megoldásokról ...És rendesen látod a(z) .xaml GUI felületet és a MainApp.cs programsort is ?
Vannak ettől komolyabb szoftvereim is, amiket akkor jó lenne jobban levédeni mert azokban vannak olyan megoldások amiken hónapokig törtem a fejem...
Ez a program pont nem egy nagy szám...
Egyébként a .json fájlban van az adatbázisa, ahhoz van egy másik konzolos programom ami azt megírta. Így ha jön frissítés elég azt az ~1mb os fájlt kicserélni, és a program helyesen fog működni... Mivel ez a program nem csinál semmit, csak kiolvassa az értékeket abból a .json fájlból
Témára térve... Igen, ha aláírom digitálisan akkor engedi a böngésző a letöltést illetve nem látja vírusnak... De nincs még digitális aláírásom, nem is nagyon érdekel... Mert ilyen Windowsra írt appokat csak magamnak szoktam fejleszteni, alapjábavéve webfejlesztésben utazom ott is inkább Backenden... ez inkább csak hobbi
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest