Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz zebra_hun #63219 üzenetére

Okés akkor , nem teszem , de később mindenképp kell vegyek ehhez a konfighoz egy 2x16 os kitet :(
    remélem lesz nálad elfekvőben ami értelmes .
    Szóval az este a sok kudarc után újból elővettem az írásod kezdtem átnyálazni , és lassan megértem , hogy nem lehet csak úgy összevissza babrálni akármit , mert igen a sok kis időzítés sokszor összefügg és elég egy rosszul beállított érték , és már dobaj is a hátast . az este 4266 cl18,19,19,39 el sem boldogultam már . na nem baj , ugye az írást olvasva elengedtem , hogy elérjek valami eredményt inkább szépen lassan olvasva lépésről lépésre elkezdtem babrálni. (de utálom kínai)
    a lényeg . sikerült kisebb fesszel egy jobb eredményt elérni ami stabilabb is sokkal. a baj az , hogy még rengeteg van benne . itt fejeztem be , mert 1db időzítést el állítottam és utána már boot közben is fagyizott , de jelenleg mondhatom , hogy jelen beállítás működő képes .

nos ezen kéne még babrálni , a vicc az hogy tegnap 1,55v on sem volt hajlandó menni. most meg direkt nem adtam annyit csak 1,45v -ot és ez már tökéletes a cél ugye nekem csak 3d markra 33k fölé menni cpu ban. de ahogy nézem a ram kényes ha rossz semmi nem megy , ha jó akkor megy szépen Mármint ezek a dolgok. :R ötlet merre folytassam , mert ahogy merülök bele az írásba kezd nagyon kínai lenni.

Új hozzászólás Aktív témák