- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
zebra_hun #63219 üzenetére
Okés akkor , nem teszem , de később mindenképp kell vegyek ehhez a konfighoz egy 2x16 os kitet
remélem lesz nálad elfekvőben ami értelmes .
Szóval az este a sok kudarc után újból elővettem az írásod kezdtem átnyálazni , és lassan megértem , hogy nem lehet csak úgy összevissza babrálni akármit , mert igen a sok kis időzítés sokszor összefügg és elég egy rosszul beállított érték , és már dobaj is a hátast . az este 4266 cl18,19,19,39 el sem boldogultam már . na nem baj , ugye az írást olvasva elengedtem , hogy elérjek valami eredményt inkább szépen lassan olvasva lépésről lépésre elkezdtem babrálni. (de utálom kínai)
a lényeg . sikerült kisebb fesszel egy jobb eredményt elérni ami stabilabb is sokkal. a baj az , hogy még rengeteg van benne . itt fejeztem be , mert 1db időzítést el állítottam és utána már boot közben is fagyizott , de jelenleg mondhatom , hogy jelen beállítás működő képes .
nos ezen kéne még babrálni , a vicc az hogy tegnap 1,55v on sem volt hajlandó menni. most meg direkt nem adtam annyit csak 1,45v -ot és ez már tökéletes a cél ugye nekem csak 3d markra 33k fölé menni cpu ban. de ahogy nézem a ram kényes ha rossz semmi nem megy , ha jó akkor megy szépen Mármint ezek a dolgok.
ötlet merre folytassam , mert ahogy merülök bele az írásba kezd nagyon kínai lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest