- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
zolee1984 #61457 üzenetére
Köszi a segítséget!
Futtattam tesztet, először nem rendszergazda módban indítottam, ez lett: [kép] Nem volt hiba. Olvasgattam itt a tesztről, azt írtátok, hogy 1óra ajánlott, szóval hagytam addig.
Aztán futtattam még egyet, itt csináltam egy komplexebb képet, légyszi nézzétek meg, hogy láttok e valami furcsaságot. Mert a teszt nem dobott hibát itt sem közel 1 óra alatt: [kép]Szóval nekem jónak tűnik. De hátha nektek valami feltűnik. Vagy megerősítetek, hogy így oké lesz.
Én azt hittem, hogy két eltérő modult, nem is érdemes megpróbálni, ezért ez most meglepett. De vagy 4-5éve nem PC-ztem, szóval lemaradtam rendesen a témákban.
Fiam miatt kellett ram, mert játszik a beamNG.drive-val, és az szétf*sta magát elég hamar a 8Gb-tal. De most érezhetően jobb a helyzet. Néztem Afterburner-rel, és szépen használ is 13+GB ram-ot a játék, és nem is akad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- eBay
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest