- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz jattila48 #58786 üzenetére
Persze, hisz kíméletlenül mélyen megbúvó adatokat kell kiolvasnia a ramodból.
Hogy mellette mik vannak még a háttérben azt nem tudom.
Nálam is 5 sec után kilövi a rendszer, de ha egy új mappába kicsomagolom akkor megint van 5 secem arra hogy program indítás után klikkeljek a "read" gombra középen majd a felugró ablakban a jobb oldalon a legfelső "manufacturer" és a fentről 4. "DIE Density" rublikákból kiolvastam hogy a samsungjaim "B" dieosak, míg a Hynixeim "CJR" ---->"C"-k...Az én esetemben ez azt jelenti hogy a samsungjaim elméletileg jobban bírják adott frekvencián a finomhangolást, míg a "C"-seim elvileg XMP profilon jobban mennek alapbeállításon.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GTZR
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- DDR4 Notebook RAM Bazár 8GB 16GB (Foxpost:+1200Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest