Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez így igaz, nekem is a mini-itx konfigomban sodimm ramok vannak, mondjuk én tabletnek építem össze hordozni.

Egész jó kis gépnek tűnik amit írsz, a topicban többször olvastam hogy a korai generációs zen procik esetén szintén bejátszott némi hiszti a rammal kapcsolatban, hogy az most proci vagy alaplap oldalról ahhoz én nem értek.
De ha még azt is megírod, akkor lehet hogy még közelebbi választ kapsz, de ha frissebb generációs procival használod, akkor ez már elég modern alaplapnak tűnik hogy nem lesz gondod a ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002