-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz Submarine #55482 üzenetére
Ha azt írod hogy az élettartam, meg második sort elé, akkor azt moondom: Köszi, tudom, szoktam
És megspórolod nekem azt olvasásba fektetendő energiát, magadnak meg az írásba fektetettet...Sosem alapoztam RAM tudásra/ismeretre... most kezdem, hogy jól válasszak, ha kell.
Ha beírom a konfigom, akkor kapok egyet válaszul, ami passzol... de én nem fogom tudni, hogy miért jó az, miért, nem éri meg a kettővel felette lévő, és miért kerülendő a más értékekkel rendelkező, vagy miért lenne opció az eggyel alatta lévő, ha felhúzható, vagy akár túl rajta...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ADATA AM1P24HC4R1-BUNS 2x4GB 1Rx8 PC4-2400T-SA0-11 DDR4 2400 CL17 1.2V
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Trident Z5 Neo DDR5-6000 CL32 2x32GB EXPO memória eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest