Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berochh
csendes tag
válasz
MK VII
üzenetére
igen felcserélve is probáltam és mind2 ram jó és ha rossz slotba teszek ramot nem jó nincs kép tisztitással majd probálkozok bár nem voltak porosak elsőnek 2x4 gb 1600mhz -es kingston volt benne aztán most meg 2x2 gb 1333mhz es kingston-t akartam és ezek kit-be vannak jah és vissza raktam a 2x4 gb ot de azzal se ment már most 1db 4gb os van bal oldalt aztán majd megprobálom még
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Warships
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002