Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz MK VII #47142 üzenetére

Találtam közben egy memória listát, de nem sokat lehet leszűrni belőle [link], elég régi.
    Én mindenképp kingston-t, ha lehet, hyperx blu-t szeretnék bele. Ha mást nem, akkor veszek még 2x2g-t a másik KIT mellé (kingston khx1600c9ad3 2x2g), aztán ha már nem elég a gép, akkor eladom az alaplappal és a processzorral együtt mind a 8g-t. A lista alapján nekem úgy tűnik, hogy 2GB-nál támogatja a single side-ot is, szóval ott ilyesmivel elvileg nem lehet gond, hogy 4GB-nál miért csak a double side-ot, az nekem magas. Ha jól tudom a 4x2g felállásban hasonlónak kell lenni a KIT-eknek, különben nem fognak megfelelően működni. Erről tudni valamit, hogy mennyire hasonlónak, esetleg teljesen egyformának?
    Olvastam itt [link] még olyat, hogy van rows/banks is, amit nézni kell, szóval hogyha 2 oldalasból vennék még kettőt, akkor az 8 banks-et jelentene, és azt már nem biztos, hogy elbírja az alaplap. Erre sem találtam semmilyen adatot ezzel az alaplappal kapcsolatban. A manual-ban tutira nincs benne, arra toltam keresést.
    Nagyon sok a kérdőjel így. :S

Új hozzászólás Aktív témák