- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
MK VII #47142 üzenetére
Találtam közben egy memória listát, de nem sokat lehet leszűrni belőle [link], elég régi.
Én mindenképp kingston-t, ha lehet, hyperx blu-t szeretnék bele. Ha mást nem, akkor veszek még 2x2g-t a másik KIT mellé (kingston khx1600c9ad3 2x2g), aztán ha már nem elég a gép, akkor eladom az alaplappal és a processzorral együtt mind a 8g-t. A lista alapján nekem úgy tűnik, hogy 2GB-nál támogatja a single side-ot is, szóval ott ilyesmivel elvileg nem lehet gond, hogy 4GB-nál miért csak a double side-ot, az nekem magas. Ha jól tudom a 4x2g felállásban hasonlónak kell lenni a KIT-eknek, különben nem fognak megfelelően működni. Erről tudni valamit, hogy mennyire hasonlónak, esetleg teljesen egyformának?
Olvastam itt [link] még olyat, hogy van rows/banks is, amit nézni kell, szóval hogyha 2 oldalasból vennék még kettőt, akkor az 8 banks-et jelentene, és azt már nem biztos, hogy elbírja az alaplap. Erre sem találtam semmilyen adatot ezzel az alaplappal kapcsolatban. A manual-ban tutira nincs benne, arra toltam keresést.
Nagyon sok a kérdőjel így. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Nők, nőügyek (18+)
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest