- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
04ahgy
üzenetére
Nyomtam az F12-t, ennyire béna nem vagyok. De akkor mond meg, hogy mi okozta, hogy egyik alaplapi USB slotból se akart F12 használatával elindulni, annak ellenére se, hogy a bootsorrend mindhárom lehetősége USB-valamire van rakva? Aztán meg úgy voltam vele, hogy feladom és inkább használom a gépet, elindult magától, F12 nélkül. Hoppá. De persze, az user a hülye.
És köszönöm a témába vágó megjegyzést azért. Sajnálom, ha érzékeny pontot érintettem a Gigabyte szidásával.
Legközelebb inkább ASRockot veszek, nem ASUS-t, ahogy eddig is, mert azzal nem volt ilyen gondom, boot menüben egy darab USB, elsőre elindul bármi, amit előkészítettem, stb. Csak most éppen Gigabyte volt elérhető - és egyébként ezzel se lenne gondom, mert elég szabad kezet ad, csak épp volt ez a kis "user error" vele.
De ez már nagyon off, majd azért a topic segítségére fogok támaszkodni a memtest eredményeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002