- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
A házat még tavaly kaptam karácsonyra a páromtól. Mindig töröm a fejem melyik alkatrészt cseréljem, melyikre gyűjtsek egy kis pénzt, de ami tuti hogy marad még jó ideig az a ház/táp/ventik. A lap+proci+memó+vga általában max egy évig van ugyanaz, és akkor jön a csere. Bár most az I7 nagyon jó, de kitudja mi mit hoz a jövő (év)

Most már értem a GTX-es dolgot is. Az SSD hez kaptad a 3,5"->2,5" átalakítót vagy a házhoz? Egy olyan jó volna nekem is mert az nem járt se a vertexhez se a házhoz. Néztem a képeid, és ha jól láttam Chifi GPS-450AA tápod volt, mint nekem ez előtt
Tataros kis kuckó az a CM is.On: Van értelme 12giga ramot rakni egy otthoni személyi pc-be? Most a 6gigánál már kikapcsoltam a virtuális memóriát is, mert annyi van. De néha eljátszik az ember a gondolattal hogy ha már van lehetőség akkor használjuk ki, jelen esetben a 6memó foglalat. Nálam max a 3D-s tervezőprogramok ehetnek sok memóirát, de azoknak is bőségesen elegendő a 6giga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tataros kis kuckó az a CM is.
fudi2002