Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picturemaker

őstag

válasz Ren Hoek #27222 üzenetére

Megnéztem a linkeket-hozzászólásokat amit felhoztál példának:

1: A hozzászóló szerint ilyen lapja van: ma770-ud3p. Ilyen lapja nincs is a Gigának csak ma770T-ud3p létezik. Neki a 2x2 GB-os modul nem ment, ami valószínűleg DS (két oldalas). A supportban az 1GB SS szerepel!!!

2: ASUS P5Q3: A QVL-ben egyáltalán nem szerepel Geil ram. Értelem szerűen ilyenkor nem kell Geil ramokkal (meg semmilyen mással, talán a Kingmax-ot kivéve :), próbálkozni )

3: A hozzászóló szerint ilyen lapja van: P55M DS2 Ilyen lapja sincs a gigának, ami ehhez hasonlít névben P55M-UD2.Neki a 2x2 GB-os modul nem ment, ami valószínűleg DS (két oldalas). A supportban az 1GB SS szerepel!!!

4: Nála kevés az infó, hogy milyen Geil nem ment neki. Az alaplapja az 1GB 1600/CL8-as modult támogatja. Biztos vagyok benne, hogy menne is vele!

Ezek a problémák felhasználók figyelmetlenségéből adódnak! az 1-es és a 3-as (nem akarom megbántani őket) még a lapja nevét-típusát sem tudta rendesen leolvasni.
    Mindannyian olyan modulokat választottak amelyek nem szerepeltek a lapgyártó ajánlásában. Biztosan ezrével vannak, akiknek meg megy a Geil a lapjukban akkor is, ha nem szerepel a listában, de ők nem járnak ide panaszkodni, mert nincs miért.

Ezek a példák rosszak, ilyen alapon a Win7 is szar, mert pl. én nem tudom a szkenneremet használni vele. Közben meg a szkenner gyártója a hunyó, mert xarik 64 bites drivert írni.

Egy szónak is száz a vége: HA BIZTOSRA AKARUNK MENNI, OLYAN RAMOT KELL VÁLASZTANI, AMI SZEREPEL AZ ADOTT LAP QVL LISTÁJÁBAN.

Ezt nehogy személyesnek vedd. :R

Új hozzászólás Aktív témák