- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rover623
üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, csak ugye a célod ezzel az volt, hogy "ne csak negatív legyek". Ehhez képest a "ha nem értek vmihez, nem égetem magam azzal..." mondattal sikerült ezt elrontani

De mondom, tényleg van igazság alapja, ha most azt írja, hogy gyerekek fog menni a 400as ram 333Mhzen? Habozás nélkül írja mindenki, hogy igen, persze. Az "úgy tudom technológia váltás miatt" rész valóban elbizonytalaníthat egy csomó válaszadó jelöltet,akik megijednek, hogy húha lehet mégsem, csak én erről nem tudok?
Maradjunk annyiban, hogy a helyes az lett volna ha megkérdezi simán, hogy működik-e, majd utána miútán rábólintottunk megkérdezheti a biztonság kedvéért, hogy nincs valami technológia váltás ami megakadályozná ugye?
A kérdés az, miért csinálunk ebből ekkora ügyet? Jó az úgy, ne foglalkozz vele, vagy valahogy finomabban, hogy tényleg "ne csak negatív" legyél
Szigorúan szvsz

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002