- OLED TV topic
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Monitor hiba topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Picturemaker #25124 üzenetére
Igen ezt tudom, hogy intelhez ajánlják ezeket az 1.65 v ramokat. Csak attól hogy nekem am3 lesz jó lenne ugyanilyen alacsony feszes. Sokszor olvastam már hogy inkább alacsonyabb legyen. Bár tudom hogy nem sokat oszt vagy szoroz a teljes fogyasztáson.
A tuning nem szempont nálam, nem is tervezek tuningolni. Ezért is áldozok inkább egy 1600-as ramra, mint 1333-ra, hogy azért mégis legyen benne egy kis erő és legyen egy kicsi haszna annak hogy már ddr3-at veszek.
Mondjuk a lapon (MSI 785GM-E65) van Easy OC Switch, ami max. 20%-ot ad. De ez nem tudom hogy a memókat érinti-e vagy csak a procit. -
eszgé100
őstag
válasz
Picturemaker #25124 üzenetére
lehetséges, de karácsony felé úgyis veszek valami nagyobbat, mert ez nem túl bivaly, tuningot abszolút nem szereti
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest