- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Georgy_KOF #23713 üzenetére
Kicsit off de szvsz belefér.
A tuti repect:
E8400, nem kell a quad, meg a kindermag, 2-őt sem minden használ ki, 4-el meg mégannyi se tud mit kezdeni, az e8400 pedig bestbuy, főleg egy finom pretested, ami 1.2-1.3 körül viszi a 4ghz-t. Proci ügyben itt nézz szét: [link], én nem csalódtam benne.
Én elfogult vagyok msi ügyben, amim eddig msi volt, vagy nem ment, vagy instabilan, tehát én msi ellen szólok. Inkább a gigabyte háza táján kéne körülnézned szerintem, ha 25-30k-ba gondolkodsz lap téren, DDR2 és E8400 kihajtásához szerintem egy EP45-DS3P, ez gyakorlatilag egy EP45-DS4. EP45-UD3P és DS4 már 35 körül vannak inkább, vagy még szerintem számolj az EP35-DS4-el is, 20k-s árával ez lehet a bestbuy, a p35-ös chipset pedig memóriakezelésben egy picit talán jobb is a p45-től.Ha tervezel crossfire rendszer kiépítést akkor mindenképp x38/x48as chipset kell ugyebár, akkor pedig X48-DS5.
Én vennék rá valami komolyabb hűtést, főleg ha 3-4ghz-n szeretnéd járatni.
Ramokból pedig 800mhz cl4. Én Ősembernél vettem egy 2x2-es 800-as cl4-es crucial-t, ami mondom ment mindenhogy ahogy akartam
, 800-on cl4-ben alacsony feszen, cl4-3-4-10-en, cl5-on 1100-at, nagyon kellemes tudású ram.
Szerk.:
E8400, syC-nél ~30k.
EP35-DS4, Gianninál ~20k.
2x2 Crucial Ballistix, Ősembernél ~12k.
Veszel rá még egy TX3-at, az nem tudom mennyi lehet, de tippem szerint olyan 5-6k.
70-75-ből meg is vagy. Persze egy minőségi tápot is vegyél, ha az nincs, nehogy ilyen Codegen-re kösd rá ezt a rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest