Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Lehet, hogy kicsit paprikásabb volt a válaszom, de az nem neked szólt, elnézést, ha bántva érzed magad, teljesen normálisan kérdeztél.
Az előző, témában megszólaló alapozta meg a hangulatot, aki felhozza az egyik legnagyobb, ebből élő céget referenciaként a saját, szájhagyomány útján beszerzett információi igazolására, holott ott a nevezett cég oldalán az egyértelmű válasz, ami őt cáfolja. Egyébként nem erre alapoztam a válaszom, fogalmam sem volt, hogy van ilyen FAQ a Kürt oldalán, csak tudom, hogyan működik egy HDD; először hosszas technikai vitára számítottam, de aztán szerencsére láttam, hogy leírja a cég a saját weboldalán. -
brd
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Lezárhatnánk a témát? Régebben, amikor nem volt ilyen mértékű az adatsűrűség, ill. más logikával tárolták az adatokat, a 0-val felülírt felületről volt még esély a 0 előtt ott lévő adatnak legalább egy részét visszaállítani.
-
brd
nagyúr
válasz
Elektrikus
üzenetére
Attól függ, annak nálad mi az oka. Előfordulhat, hogy ilyesmi (egyik program megeszi a másik elől a CPU-t), de ennek inkább driveres, vagy rosszabb esetben PC-architektúrális oka szokott lenni.
-
brd
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Legalább 2 dolog miatt érdemes használni, az egyik az a ProBalance, ezzel lehet olyat csinálni, hogy ha egy adott task adott CPU használat fölé megy, akkor automatikusan lejjebb veszi a prioritását, persze megadhatóak kivételek, ill. az is, hogy ha ez a task előtérben van (ennek az ablak az aktív), akkor ne változtassa a prioritását (pl. így simán lehet video-t tömöríttetni és mellette játszani). A másik az egy elvontabb fogalomkör: lehet I/O prioritást állíttatni a programmal úgy, hogy azt meg is jegyezze. Erre ott lehet szükség, amikor egy meghajtón legalább 2 task használná a meghajtót, és az egyik folyamat kritikusabb, ilyenkor a másik task I/O prioritását lejjebb érdemes állítani, ilyenkor az jóval kevésbé fogja zavarni a kritikus folyamat meghajtó-használatát.
Persze mindezt be kell állítani, nem az a Next-next-finish program. -
brd
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Mert játék, de felőlem maradhat.

-
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
Kicsit olyan ez, mint az adblockeres vita: a site üzemeltetői megkérnek, hogy ne használjam, de akkor hol használjam? Azokon az oldalakon, amelyeket nem olvasok? :-))
Én ezt a "problémát" úgy oldottam fel, hogy a nagyon zavaró (pl. mozgó, vagy az oldal eredeti tartalmát zavaróan módosító, mondjuk fórumban a hozzászólások közé ékelődik, vagy azokat, amelyek extra lassan töltődnek be, és az oldal utána rendeződik át), reklámokat mindenhol tiltom, ami nem zavaró, azt pedig a gyakran olvasott oldalakon nem (pl. itt a PH!-n a háttérbe, vagy fejlécbe ülő kattintható képeket). Egyébként soha nem kattintanék ilyen reklámra, de ennyivel úgy érzem, tartozok a gyakran olvasott oldalnak, mert mégiscsak jórészt ebből élnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az előző, témában megszólaló alapozta meg a hangulatot, aki felhozza az egyik legnagyobb, ebből élő céget referenciaként a saját, szájhagyomány útján beszerzett információi igazolására, holott ott a nevezett cég oldalán az egyértelmű válasz, ami őt cáfolja. Egyébként nem erre alapoztam a válaszom, fogalmam sem volt, hogy van ilyen FAQ a Kürt oldalán, csak tudom, hogyan működik egy HDD; először hosszas technikai vitára számítottam, de aztán szerencsére láttam, hogy leírja a cég a saját weboldalán.