Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzoltan
tag
Na most már ezt is tudom Felírtam a típust...
Az előző fotóbörzén nem nagyon láttam pentaxra obikat. Volt, de az árak nem voltak barátiak... Szerintem túl későn mentem, ha volt is, elvitték
Nem baj, majd a következőn
Vaterán láttam pár obit, de nem tudom, hogy megérik-e az árukat, nincsenek-e túlárazva?!
[ Szerkesztve ]
-
BEE
addikt
válasz philoxenia #802 üzenetére
Ki lehet fogni, csak türelem kell hozzá.
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
:AMF:
senior tag
memkártya: nekem egy 2 gigás "sima" kingston és egy szintén 2 gigás SanDisk Extr. III-as van. mivel a k100d (super) tényleg lassan ír, így különösebben nem is vettem észre hogy gyorsulna az Ex. III-ast használva. talán a képek visszanézegetése közben érezni egy hangyafüttyel gyorsabbnak. ja, és fekete, nem kék.
táska: ha utazok haza, akkor lowepro nowa3-ba mindezt kényelmesen belepakolom (és még hely is marad): gép+kitobi, pentax-m 50/f2 bőr tokkal, kiron 28-210/3.8-5.6 obi (kb 15 cm), 2,5"-os külső vinyó tokkal (cooler master x-craft), kártyaolvasó, 2 garnitúra elem, polár- és infraszűrő tokostól, 2 db memóriakártya tartóban, pénztárca, igazolványok, satöbbi.
-
Allien
veterán
Ebben biztos vagy?
(gyártani gyártanak azért)
Sunpak
.
Soligor DG 340-DZ
és
Soligor DG- Z420Az most más kérdés, mennyire használhatóak ténylegessen. De, Soligor DG-340DZ KonicaMinolta-m van bridge gépen, és elég jól müxik.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
tbs
addikt
válasz philoxenia #809 üzenetére
Igaz. P6 obikat szoktam használni. Pentax 67 és 645-ös átalakító is van rá.
-
tbs
addikt
válasz philoxenia #813 üzenetére
Általában. Ami nekem van: P6 Biometar, Sonnar, Flektogon. Mind jobb, mint a kisfilmesek. Lévén csak az obik közepe, a legtutibb részük rajzol az asp-c méretre...
-
Allien
veterán
A Sunpak-nak nem néztem utánna, csak a linkelt oldalon, tényleg kíváncsi lennék az igazságra (mondjuk, ha a sunpak oldalain nem tudnak róla, akkor cziki). Végtére is, had ne kelljen má 100E-t össze spórolnom egy normális(abb) vakura, amikor kb 50 körül már elvileg jókat lehettne venni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Mercutio_
félisten
Sétálj be, mert lehet, hogy most is van náluk a polcon belőle, a honlap nem teljesen uptodate, és ha olyan az obi amit várhatóan pár nap alatt elvisznek nem is biztos, hogy felrakják.
Allien: Index PFC-topicban írnak a vakukról, régebben volt szó sima középérintkezős vakukról amik dönthető+forgatható fejjel rendelkeznek, tudják az automata zoom-funkciót és saját fénymérőjük van így nem gond, hogy a váz csak elvillantja őket.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hzoltan
tag
válasz philoxenia #823 üzenetére
Ezt a címet találtam:
Kisker: 1051 Budapest, József Attila u. 22.
Sajnos én sem vagyok képben, GPS-t fogok használni
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Ez a Deák tér-en van (hogy egyxübb legyen mekktalálni). Ha az Andrássy útról jövünk, elérkezünk a nagy kereszteződéshez, ahol lehet egyenessen a Duna felé menni (A Roosevelt tér felé, jobbra ebben a kereszteződésben feltűnik a Bazilika monumentális épülete). Az első sarok után, árkádok alatt található, jó nagy boltocska. Gyalog nézve, ha mondjuk a Metro-bol kandikál kifele az ember, a volt Volán Pu felé tendál. Haladni a Bazilika felé kell, ebben az esetben, és akkor mondjuk ballra a Duna, jobbra az Andrássy út. De, a címmel együtt tuti rá lelsz.
[ Szerkesztve ]
-
hzoltan
tag
-
johnjohn
addikt
-
Salex1
őstag
Erről hallottatok már? VAKU
Árban jól hangzik. Leírás szerint jó a Pentaxra. -
hzoltan
tag
Sajna lemerült az aksim, nem tudom próbálgatni...de majd holnap
"fénymérés gombbal" alatt a "zöld" gombra gondolsz ugye?
Az üzletben nagyon segítőkészek voltak, egy nagy piros pont! Az eladó említette, hogy a helyes expóhoz a státusz sort figyelni kell, és ha megjelenik egy nulla, akkor helyes az expó. Vagy én vagyok vakegér vagy a K10d-n nincs ilyen ?!
-
hzoltan
tag
válasz philoxenia #840 üzenetére
Nem, az eladó kimondottan egy "0"-ról beszélt, de nem láttam ilyet a keresőben. Asszem előkaparom a gépkönyvet
-
ottkar
addikt
Az optikákon azt nézd meg hogy van e lehetőség a blendegyűrű A módba való rögzítésére! A blendeskálán van a legnagyobb blende szám után egy A betű amit gombbal is lehet rögzíteni. Ha ilyen valamelyik optika akkor azt lehet blendeelőválasztás és P automatika módban is használni. Persze MF módba kell kapcsolni, és lesz fénymérés és AF visszajelzés is.
-
hzoltan
tag
válasz philoxenia #842 üzenetére
Jól sejted de a könyben is olyan példát hoz, ahol az obit "A" módba lehet kapcsolni...
No mind1, próbálom így... Asszony meg a kaktusz már le van vakuzva -
Kerio
őstag
Nem tudjátok, mikor lesz fotós börze?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
adik
őstag
Ma volt alkalmam megnézni élőben a K20d élőképét. Háááát. Rekesz értéket előre meg kell adni, és a kiválasztott értékre behúzza a blendét, nem nagyon láttam, hogy lenne olyan mód, amivel ezt meg lehet kerülni. Egyébként egész tiszteséges az utánhúzása, kb, mint egy gyengébb mobilnak.
Kettő, csipkebokor vessző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép+ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT +AJÁNDÉK.
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest