Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
Srácok, a VoWifi már működik? Egy másik topikban azt írták, hogy igen. Itt visszaolvasva nem láttam olyan hsz-t, amiben azt írta volnak bárki, hogy már működik.
-
válasz
Viktor0610 #91492 üzenetére
Nekem S22 Ultrám van, szóval nem hiszem, hogy Samsung.
-
válasz
kekedi #91419 üzenetére
Sok minden elfogyaszthatja, pl 4k-ba nézed Disney+-t, Netflixet, plusz sok streamet nézel (pl. Twitch), aztán lehet, hogy 4k-ban nézel sokat Youtube-ot is, meg nagy játékokat töltesz le Steam-en (nem ritka már a 100GB-s). És ha a családban többen is használjátok ugyanazt a netet, akkor meg nagyon kevés az 1TB.
Szóval 1TB egyáltalán nem sok egy hónapra. -
-
válasz
nincsnév007 #90998 üzenetére
Magyarországon is van ilyen. Ha valaki letiltja, akkor nem továbbítja a hálózat a telefonszámát. Ha megkérdezted, és nem ez a helyzet, akkor lehet hiba, bár nem hiszem, ha csak néhány telefonszámnál van ilyen.
-
válasz
kbela365 #90815 üzenetére
Hát én Yettelnél meglepően sok helyen elvesztem a netet Budapesten, 4G-n. Jelzi a telefon, hogy van 4G, de nincs net, és nem valami elhagyatott helyen, hanem ott, ahol óriási forgalom van (gyalogos is). Pl 1-es villamos vonalán, nagyjából a Müpa (Duna part), meg a Népliget között nincs internet (kb 1km-es szakasz). Biztos, hogy nem a telefon hibája, az előzővel is ugyanazokon a helyeken nem volt internet. Épp ezért tervezek Telekomra váltani, amint lejár a hűségidőm.
-
válasz
Lauraa97 #90798 üzenetére
A google play-en valamire havi előfizetést kötöttél (ez indulhat ingyenes, trial-lal is), le kell mondani. És ehhez semmi köze a Yettelnek.
Így éred el az előfizetéseket: Play app -> jobb felül az ikonodra kattintás (account) -> Payments and subscriptions -> Subscriptions
-
Köszi srácok, VoWifire gondoltam persze, mert annyira bele voltam mászva már a témába.
-
Jó kérdés, mert 2 napja volt szoftverfrissítés, és ezt most vettem észre, mert megjelent egy kapcsoló a redőnyön. Szerintem ez most jelent meg, mert valszeg észrevettem volna (lenyitásnál konkrétan látszódott, hogy megjelenik egy új ikon).
Na meg az utóbbi pár évben minden mobilom tudta a wowifit, de nem volt soha kapcsoló hozzá telenor/yettel kártyával. -
Ma megjelent a wifi hívás (voWifi) az S22 ultrámon.
-
válasz
Crucio #68055 üzenetére
De stúdió felvételek is vannak, vagy csak koncertfelvételek? Nekem csak az utóbbit engedélyezte, és azt hittem, a Deezer alapból ilyen. Azután mikor váltottam díjcsomagot, amiben már nem volt alapból Deezer előfizetés, külön fizettem elő arra, és akkor döbbentem meg, hogy jé, most már van stúdió felvétel is.
-
válasz
aprokaroka87 #68014 üzenetére
Fordítva, adattárolásnál használnak 1000-es átszámítást. Amúgy meg 1GB-ből 0.99 lesz, ha használja, akárhogy számítják ez így a helyes.
-
válasz
DonMaster #66882 üzenetére
Szerintem a Digi sem lesz sokkal olcsóbb a többinél, amint megszűnik a teszt időszak. Sok milliárd forintba fog neki is kerülni még idén a frekvencia pályázat, azt meg nem teheti, hogy 50 éves megtérüléssel tervez. Most sokan úgy látják a digit, mint a messiást, de nem lesz ez annyira olcsó szerintem.
-
válasz
Depression #66536 üzenetére
Azért ilyen gány a VoLTE, mert eredetileg nem volt az LTE szabvány része, 4G-n csak internetet terveztek, aztán utólag találták ki, hogy milyen jó lenne már, ha ott menne a beszélgetés is, és akkor nem kell visszaváltani 2G/3G-re.
-
válasz
scarface11 #66451 üzenetére
Mind a kettőhöz kell szoftveres támogatás a Telenor hálózatához, és a tiedben nincs, nem is lesz, mert nem EU-s készülék.
-
Sikerült bekapcsoltatnom a VoLTE-t. Kb mennyi időre számíthatok, mire működni is fog? A telefon még nem jelzi (fél órája kapcsolták be), de sms-t azonnal kaptam róla, abban max 72 óra van írva a bekapcsolásig.
-
Hmm, bementem a Digihez. Kértem egy SIM kártyát, ingyen volt. Bepattintottam, rögtön működött a VoLTE és a VoWifi is...
Szerintem amint lesz náluk számhordozás, viszem is oda a Telenoros előfizetésem.
Telenor meg mit csinál? Felhívnak, hogy új előfizetést ajánlanak nekem, ami kb ugyanannyiba kerül, mint a mostani, viszont minden paraméterében - ami nekem számít - rosszabb, mint a mostani. De megpróbálnak meggyőzni, hogy nekem az lenne jobb.
-
Mondja már meg egy Telenoros alkalmazott, hogy mi a f@szér nem lehet bekapcsolni a VoLTE-t egy Note9-hez tartozó előfizetésen?
Ráadásul úgy, hogy van itt a fórumon olyan Note9-es, akinek már bekapcsolták.
-
Srácok, próbáltam visszaolvasni, de nincs sok időm. Szóval milyen telefonokra kapcsolja be a Telenor a VoLTE-t, és ha olyan telefonom van, kell-e kérnem vagy automatikus?
-
válasz
tothjozsi96 #51441 üzenetére
Ha online kötötted a szerződést, akkor meggondolhatod magad egyéb esetben nem.
-
válasz
Gordiann #51418 üzenetére
Hívás esetén a telefon visszavált 3G-re, ha elérhető, vagy 2G-re, ha 3G nincs. Utána újraépül az internetkapcsolat, de ez időbe telik, és értelemszerűen lassabb lesz. Ez csak a VoLTE bevezetésével fog változni, amivel sajnos a Telenor nagyon le van maradva (Telekomnál már elindult).
Ja, és ez nem csak hello datára vonatkozik, hanem minden mobilinternetre, mert mint ahogy előttem írták, sima 4G-n nem lehet telefonálni, csak netezni.
-
-
válasz
szabogabor10 #29876 üzenetére
Plusz kevesebbet is fogyaszt a telefon 4G hálózaton, mint 3G-n. Legalábbis a Nexus 5-nél így van.
(#29879) djculture: és mit gondolsz, mennyi 3G-s készülék volt, amikor elkezdték fejleszteni azt a hálózatot? És mennyire segítené a 4G-s készülékek elterjedését, ha nem fejlesztenék a 4G hálózatot?
-
Nekem tavaly azt mondták, hogy tarifahűség alatt még nagyobb csomagra sem lehet váltani. Megpróbáltam, és tényleg nem engedték.
-
Srácok, ti milyen böngészőben nézitek a mytariff oldalt? Mert nekem nem működik se IE-ben, se Firefoxban, de még mobilon sem (UC browser).
-
válasz
gkrisz78 #29625 üzenetére
Ja, nem lesz gyorsabb, de 4G-n jön, és pont ez kellett nekem, mert 4G-n kevesebbet fogyaszt a telefonom, mint 3G-n.
De amúgy 1-2GB adatforgalomhoz nincs is szükség nagy sebességre.
Még valami. Kb másfél éves mikroSIM volt a telómban, a Telenor rendszerében is úgy szerepelt, hogy LTE képes. Ennek ellenére a telefon nem ment fel LTE-re ezzel a csomaggal. Kicseréltettem, és az új SIM-mel már azonnal ment az LTE. Csak azért írtam le, hogy hátha más is belefut ebbe a problémába (ingyen cserélték).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop : RYZEN 5 5600H / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB M.2 SSD / Gari: 2025.07.05
- Eladó PS5 FAT DISC Edition 825GB!
- Chieftec Force CPS-450S 450W 85+ bronz minősítésű ATX tápegység
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 5070 12Gb/1Tb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar 27% ÁFÁS
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest