Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #76549 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy az ügyfélkiszolgálás egy magas szintrűl fokozatosan csökkent, mióta megszüntették a területi irodákat.
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #76549 üzenetére
Telenorral kapcsolatban tapasztaltam már ezt-azt. Volt olyan, hogy nem tudtam szerződést kötni, még az üzletben se tudtak hozzá szagolni, hogy miért. Öt napig tartott egy egyszerű folyamat. Ez csak egy példa volt.
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #76546 üzenetére
Majdnem huszonhárom éves az első Pannonos előfizetésem, amikor a Westelnél még csak üzleti előfizetések voltak, a Vodafone meg itthon még nem volt sehol, van összehasonlítási alapom cégen belül és cégek között is.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #76546 üzenetére
"A Vodafone aztán marha jól oldotta meg a UPC felvásárlását!"
Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön által elektronikus úton benyújtott dokumentum a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz sikeresen megérkezett.
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76537 üzenetére
Nem szeretném megszüntetni és elveszteni sem szeretném csak érdekelt, mi az eljárás ilyenkor..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #76526 üzenetére
Mondhatni semmi de nem elég a magas ár még normális VoLTE sincs a telenornál. Csak ennyi. :-)
Azt gondolná az ember, hogy a sok gyártói teszt miatt emel árat a Telenor mert hát az is munka. De nem... -
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #76512 üzenetére
A lassú SMS azért van mert ma már alap, hogy van VoWiFi is. VoWiFi esetében pedig SMS IP van még 4G-n is! Nos! Akik egyedileg oldják meg a VoLTE-t mint ahogyan én is annak a telefonja jogosan hiszi azt, hogy a Telenornál is van VoWiFi így az sms-t IP-n szeretné küldeni.
Mivel az nincs így a konfigban megadott "nem érkezik válasz a szervertől x mp-ig" érték után megpróbálja a hagyományos úton küldeni. Úgy pedig már sikerül.Ezért gyors az sms küldés Telekommal és Digivel mert ott van VoWiFi így van SMS IP is.
Ma már a VoLTE eléggé szabványos.
Ezért megy mind a 4 szolgáltatóval ugyan az a konfig! Legfeljebb extrák vannak amelyekre inkább a Telenornak van szüksége mert ugye nem tudták megoldani az ügyfélszolgálat számát VoLTE-n így inkább kiegészítették a VoLTE profilt ami bekerült a ROW-ba is... De ez inkább szegénységi bizonyítvány.
A hangminőség probléma pedig szimplán frissítéssel javítható lenne. Vagy root után.
Tavaly az iPhone-al volt gond a Telekomnál. Egyik frissítéssel elrontotta az Apple a konfigot és pocsék hang lett. Szimplán a hívás felépülésénél a legrosszabb(kodek sorrendben a legutolsót) kodeket állította be.De amúgy a Telenornak eleve teher a VoLTE. Ez látszik is náluk...
-
TheProb
veterán
válasz Viktor0610 #76509 üzenetére
Azt hittem az a lista csak bullshit/egységsugarúaknak való infó. Ezt viszont nem értem, hogy mért kell egy telefont külön listára rakni, hogy "támogatott" legyen? Ha egyszer tudja a telefon, akkor mit kell még ezen belül szűrni?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76501 üzenetére
Nem gondolom. Csak örülnék neki
Diák66: "most pedig szépen visszaállnak a sorba" hogy érted ezt? *nem az számít, hogy mi egy cég neve, hanem hogy milyen színvonalon nyújtja a szolgáltatást. Lehet akár Laa. is a márkanév hiszen nem ez határozza meg, hogy milyen a szolgáltatás színvonala..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76497 üzenetére
Hát egyben annyi kötbért biztos nem fizetnénk be úgy sem, így marad a megtartás.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76495 üzenetére
Sejtettem, sajnos ez így bukó.
-
gábor-ka
tag
válasz Viktor0610 #76491 üzenetére
először vasárnap ugrott fel ez egy flottás mi 9 lite-on, akkor még ezen a telefonon nem volt semmi.
Ma viszont meglepődésemre ezen is megjelent (szintén flottás mi 9 lite), és működik is szépen.
A carrier services és a messages nemrég frissült, lehet azokra érdemes ránézni[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76485 üzenetére
Hát nem szívesen írnék megint 2 evet alá, bár valószínűleg kelleni fog a későbbiekben is.
Csak azért, mert lemondani meg nem olyan egyszerű ha esetleg le akarnám. -
szaboi6512
őstag
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #76462 üzenetére
Igen.Tudom.A sors iróniája.
Talán lesz majd új kedvezmény. -
clon
aktív tag
válasz Viktor0610 #76452 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Ugyan a kiszervezett tornyokban is van 25% magyar tulajdon de a telenor megvétele nem tartalmazza az állomásokat mert akkor miért szervezte volna ki? -
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76429 üzenetére
Sajnos a hazai Telenor finoman fogalmazva is meg lett szívatva a zte pilottal. Olyan készülékek, amik egy alap Ericsson vagy Huawei VoLTE hálózaton vígan és gond nélkül kommunikálnak, itt cellák kommunikációját akadályozzák
-
icsil
csendes tag
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Régebben sokszor csináltam ilyet aztán eladtam őket egyből
-
félisten
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Okés, de akkor sincs értelme mivel nem hiszem, hogy mindenhol 2 hete van előfizetése
-
prsq
aktív tag
válasz Viktor0610 #76377 üzenetére
Keveset?
Anyámnak mondd, amióta Tuti+-ra váltottam neki, úgy 'örülök', amikor már úgy indítja, amikor felhív, hogy "máringyenbeszélek"...Viszont rendszertelen, mert nyáron többet mobilozik, télen, a lakásból van neki Hoppá+, arról szinte mindenkit ingyen hív vezetékesen. Amióta egy Digis kártyája is van, végképp. :-DDD
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #76377 üzenetére
Csak rendszertelenül.
példa rendszertelen, de kevésnek nem nevezhető felhasználásra:
Június 300 perc régi feltöltőssel + Július 100 perc régi feltöltőssel = 7600 Ft
Június 300 perc havi díjassal (100 perc havi díjban 3000 Ft-ért + 200 perc*40Ft-tal) + július 100 perc havi díjassal (3000 Ft) Összesen = 14.000 Ftprsq:
mert aki rendszeresen telefonál, annak megéri a havi díjas?
100 perc régi kártyás csomaggal 1900 Ft
100 perc "hellóakármivel" 2500 Ft
100 perc havi díjassal 2990 Ft
Ja: és ha nem használod ki a 100 percet a havi díjassal, akkor is kifizeted.[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
válasz Viktor0610 #76366 üzenetére
Hm...ez jo nagy...na mindegy. Esetleg valami vpn nagyon ördögtöl való?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #76340 üzenetére
No, ezt se tudtam, köszi, akkor hétvégén elintézem mindkettőt. Simán azt gondolnám, hogy itt nincs is sms, hiszen az app látja, hogy milyen telefonszámú sím van a telefonban, így nem sms-sel azonosítunk, fel sem tételeztem, hogy nem így működik (és csodálkozom is, hogy így .
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #76337 üzenetére
No, ezt jó hallani, köszi. De sajna így is bukta egyelőre, butatelefonban van mindkettő, szerintem még a narancssárga sim-mel, azt meg nem tudom mibe belerakni. :/ Majd 1220, aztán meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #76296 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76264 üzenetére
Még nincs nagy jelentősége a VoLTE-nek de ha lekapcsolják a 3G-t lesz. 2G meg elavult, mára már szinte csak a riasztók (aminek többsége amúgy sem Telenoros) és az online gépek használják...
signed by simpley.
-
atala
addikt
válasz Viktor0610 #76206 üzenetére
Vicces a 100 GB 30 napra. Ha fél évre, vagy egy évre adnák már jobban hangzana.
-
anglergab
addikt
válasz Viktor0610 #76173 üzenetére
Így van. Azt kell felismerni, hogy a 4G kb. 10 Mbps-re lehet tervezve. Ha alacsony a terhelés a környéken, akkor nincs CA, ha magasabb, akkor lehet CA általában. Azaz az eredmény ugyanaz, 10 Mbps.
Persze nehéz megtalálni az optimálisat a szolgáltatónak, hiszen lehet, hogy van CA, de nincs kihasználva (ekkor 200 Mbps felett is mérhetnek, "túl gyors", de ezt nem szokták hibának bejelenteni), vagy kellene CA, de nincs és torlódik a hálózat.
A lényeg, hogy noha CA-val magasabb a várható sebesség érték, de erre semmi garancia nincs. Sőt, CA-val alacsonyabb is lehet a sebesség, mint CA nélkül. Azaz a CA nem azért van, hogy ha anélkül csak 100 Mbps lenne, akkor azzal 200 Mbps legyen.
A CA azért van, hogy ott is várhatóan legyen legalább kb. 10 Mbps, hasonlóan ahhoz, ahol nincs CA.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #76167 üzenetére
Sőt! Ha nem keni-vágja a szerződésben hivatkozott ászf mögött levő paragrafusokat, akkor egy ügyvéddel is meg kellett volna nézetnie a szerződést, mielőtt aláírja. Vagy, inkább több ügyvéddel.
Ugyan már! Ki a fene bújja azt végig betűről, betűre? Én biztos nem. Ha az ÜFSZ, vagy az eladó azt mondja, hogy ennyi volt, innentől elektronikusan megy, akkor én is elhinném neki.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bedibazsa
senior tag
válasz Viktor0610 #76162 üzenetére
128kbps volt.
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #76152 üzenetére
de bezzeg ha én felejteném el befizetni a számlákat..
az még rosszabb,ha nem elfelejtésböl adodott,hanem a felkészületlenségböl..de ez nem a kollégádnak ad okot a kellemetlenségre,hanem az ügyfélnek..de nemcsak ITT..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Aki21
aktív tag
válasz Viktor0610 #76117 üzenetére
Sogoromnak ismerőse ránézett nekem telenorba annyit mondott a maradék 9000Ft-ot kifizetem és ennyi. De ez meg számomra alap is. Úgy mentem be hogy a maradék + a telo kezdő részlete azt úgy röviden elintézte, majd ha lejár a hűségidő lehet vinni
-
Aki21
aktív tag
válasz Viktor0610 #76113 üzenetére
Telenor Blue+ S csomagom van.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #76084 üzenetére
Én sem gondoltam hogy lenne hálózati kezelésben különbség hiszen hardverileg azonosak és a Snapdragon 720G is támogatja a CA-t
Note 9S-re ezt dobja : [link]
Note 9Pro-ra meg ezt : [link]Sajnos ugyanott kellene ugyanazon a hálózaton tesztelni a két telefont hogy kiderüljön van-e a 9S-ben interband CA vagy csak intraband van
LG G4-el tuti nálunk hajnalban 140megabit felett mértem
9S-el még 65-70megabittől több sosem volt és tomp írta a telefon log-ra hogy csak B3-ra csatlakozikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76067 üzenetére
Végre valami ügyfélbarát megnyilvánulás a Telenor részéről. Örülök, hogy ilyen is van.
-
anglergab
addikt
válasz Viktor0610 #76045 üzenetére
5-6 dB-vel rosszabb a B7 ekkor.
Szóval -103 dBm-es B3-nál is megy a B7 CA-ban elég jól.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76037 üzenetére
Tényleg, megyek is aludni.
-
Diák66
őstag
válasz Viktor0610 #76026 üzenetére
A 700 MHz esetében Telekom 2x10, Vodafone 2x10 és Telenor 2x5 volt az eredeti felállás. Történt közben valami?
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76026 üzenetére
Természetesen sokféleképpen lehet az eredményt értelmezni, viszont én azt látom, hogy 700 MHz-en a Voda is 2x10 MHz-et vitt el. Vagy tomp írta rosszul?
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76021 üzenetére
Nagy esély van erre a névre egyébként, de felesleges még azt mondani "Laa."
Ha jól tudom már a név is le van védve logo-val együtt..signed by simpley.
-
FistXL
senior tag
válasz Viktor0610 #75969 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy rajtam kívül senki, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem a torrent pazarol, hanem a lusta júzer, mert ennek a beállítása nem több fél percnél
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Viktor0610 #75867 üzenetére
Igen igen, ezt írtam én is, hogy elviekben nem lehet vele gond.
-
félisten
válasz Viktor0610 #75865 üzenetére
De írta is fentebb, hogy Telenor fizika és Telekom eSIM, az biztos, hogy függő iphone-ban nem megy a Telekom eSIM....
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75823 üzenetére
itt nem nagyon olvastam olyan nagyon sok pozitiv példákat,vagy csak elkerülte a figyelmem..😊
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #75821 üzenetére
Az eddigi 15 év telenoros ügyintézésem több mint fele volt negatív (a másik 3-nál ez a szám 10% alatti-mielőtt valaki azt állítaná, hogy az én hozzállásommal van a gond). Ezek után számomra meglepő, a telenor első helyezése. Erre írtam neked, hogy én befejeztem: akkor leszek telenoros, ha más szolgáltatónak nem lesz hálózati lefedettsége. És erre bíztatom ismerőseim is. Ha a telenornak nem gond a "kollégák egyéb dolgainak" dokumentált továbbadása harmadik fél felé, és ezáltal potenciális, új ügyfelek eltántorítása a szerződéskötéstől.... ...ám legyen!
Ezt kérdezted: "Túlléphetünk a kollégák pszichés és egyéb dolgain?" Igen túlléphetünk. Ha szerinted úgy fog megoldódni, hogy ilyen és hasonló esetek ne legyenek többet az ügyfélszolgálatokon (seperjük hát szőnyeg alá a problémát, ne bészéljünk róla).
Az utolsó csepp a pohárban a központi, egyedi igénykezelési csoporttól érkező meghazudtolás volt.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75821 üzenetére
csak sajnos nem egy ilyen ügy van,mert azért nem mindenki forumozik,és irja le mi történt vele..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75785 üzenetére
hmm..akkor olvasni sem tudnak???👍👍👍ez érdekes..nem kell minimum 8 általános az ilyen melohoz?😊
már az ügyintézö meghazudtolja az ügyfelet??jol olvastam?bravo!egyre lejjebb süllyednek,ezek szerint még azt sem nézik meg,ki alkalmas ilyen melora!👍
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
fekete.puma
csendes tag
válasz Viktor0610 #75788 üzenetére
Mennyi időbe telik átlagosan kb, míg a háttércsoport elvégzi?
[ Szerkesztve ]
-
fekete.puma
csendes tag
válasz Viktor0610 #75788 üzenetére
Fel kell vegyék az adategyeztetési igényedet a lejárt személyivel, amit a háttércsoport elvégez.
Erről nem volt szó SMS-ben sem email-be, és még személyesen is csak egy jó cig@nykodás után került csak szóba... amivel már nem volt gond, már előtte a telefonos ügyfélszolgálat ráhangolt.[ Szerkesztve ]
-
fekete.puma
csendes tag
Se emailt se SMS-t nem kaptam, de azt, hogy meddig kell elvégezni az kiküldték jó párszor.
Ez a szolgáltatónak igaz, hogy plusz munka, de engem az egészbe az zavar, hogy nem ügyfélbarát megoldással éltek és cig@nykodni kellett, hogy elérjem. -
törölt tag
Viktor, mióta nem dolgozol az Árkádban, már oda sem megyek.
Bementem, kértem egy számhordozást. Mondtam, hogy nem akarok tölteni. Erre az volt a válasz, hogy úgy nem lehet hordozni. Megemlítettem, hogy online akkor miért lehet feltöltés nélkül hordozni úgy, hogy csak a 490 Ft-os kártyát kell kifizetnem. Az online, ez személyes, itt nincs ilyen lehetőség, jött a válasz. Beírtam a vásárlók könyvébe. Jött a válasz központilag: a bolti dolgozó állítása szerint én nem akartam kifizetni a 490 Ft-ot, és ingyen akartam a sim-et; ennek feltétele az azonnali feltöltés.
Itt tartunk. Meghazudtolnak. Ezek után emailben végigvittem az ügyet. Kezemben a telenor hivatalos válaszával: lehet hordozni személyesen, nem kell feltölteni, elég kifizetni a 490 Ft-ot. Szerinted menjek vissza az Árkádba? Dörgöljem az ügyintéző orra alá? Na ennyit az ügyintézőkről. Ez a magas, szakállas, fölműves kinézetű szakállas kollégád volt. -
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75782 üzenetére
ezek szerint nagyon felkészültek,ha ezt nem tudják..hmhm..👍
de miért van ilyen??oktatás nulla a telenornál?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #75762 üzenetére
Kár. Pedig szerintem nem én lennék az egyetlen, aki igényelné. Mindenesetre köszönöm!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75711 üzenetére
Értem, köszi
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75706 üzenetére
Értem, akkor személyesen olyan ne próbálkozzon, akinek nem a nevén van a telefonszám :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75680 üzenetére
Itt konkrétan mind +3620 utáni szám eltér, mondjuk ez is fura, mert ilyenkor eleve megkérdezik pl dohány boltban is hogy biztosan helyes-e a szám, azután van okézás.
Egyik ismerős töltötte másik ismerősnek.
7 teljesen eltérő számjegy elég fura.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75678 üzenetére
Értem, tehát ha a másik fél nem mond le a dologról akkor ez veszett fejsze.
-
Dr. Romano
veterán
válasz Viktor0610 #75661 üzenetére
Jah értem. Akkor lehet az lesz. Nálad sem volt tökéletes a volte? Mi volt a gond?
4Grider
Köszi az infót így már tiszta.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz Viktor0610 #75654 üzenetére
Támogatja hisz ott a menüben a kapcsoló és működik is, jobb minőségű lesz a hang, csak a visszhang nem kéne mellé.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Halászbá
kezdő
válasz Viktor0610 #75635 üzenetére
Persze!
Már én is g...re unom.
-
Croft-21
őstag
válasz Viktor0610 #75573 üzenetére
És ha én médiumot kértem a próbahónapra de csak a basic-et szeretném megkötni? Vagy lefelé nem lehet módosítani?
-
ripla
addikt
válasz Viktor0610 #75553 üzenetére
A sebesség nyilván változó, azt értem, de inkább az érdekelne hogy nagy általánosságban mondjuk napi vagy heti átlagban hányszor dobja el a jelet, hányszor száll el a szolgáltatás rövidebb-hosszabb időre? Hány alkalommal fordulhat elő az, hogy nem hajlandó felcsatlakozni a hálózatra mondjuk egy olyan helyen, ahol a Telenor térkép szerint jó a lefedettség és elérhető a 4G szolgáltatás 4/5 csillaggal?
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #75547 üzenetére
Igen, pont emiatt linkeltem a cikket, mert szerintem félrvezető és emiatt majd megint egy csomóan azt gondolják, hogy le akarják őket húzni pl egy +3621/+3650 előhívóval érkező hívással, miközben fogadott hívásért saját hálózaton emberemlékezet ót nem kell már fizetni.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75493 üzenetére
Köszi.
És a feltöltősnél van ez a "20 perc hálózaton belül (heti)" szolgáltatás. Ennek hogy van pontosan az érvényessége? Ha hétfőn reggel rendelem meg pl. 7 órakor, akkor következő hétfőn 7 órakor vagy hétfőn éjfélig?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz Viktor0610 #75485 üzenetére
Mindegyik opciónál ez a probléma, nem csak a szamlánál.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75448 üzenetére
Remek, csak az a bibi, hogy a számlát nem én kapom, mert nem az én nevemen van az előfizetés. Nálam a két SIM van. A Wallet -nek ez elég volt, mutatta, ha befizetendő számlám volt és persze az összeget is. A MyTelenor app -ba is be tudok így lépni (SMS azonosítás), csak nincs számlafizetési lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75432 üzenetére
A Beállítások menüpontban ezt írja:
"Csúcs! A legfrissebb appverziót használod éppen."Az "egyéb" menüpontra bökve pedig EZ jön fel.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #75438 üzenetére
Oké lehet menteni a kártyaadatokat böngészőből. De még mindig keresztül megy egy pénzkezelő cégen...
Mintha előre fizetnél a benzinkúton de nem a kút társaság adná a benzint hanem majd jön egy másik cég akitől megkapod a benzint. Vagy nem...
Barionra meg ne keljen már regisztrálni...[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nem tudom megérteni miért nem lehet MyTelenor appban GPay-el fizetni...
Webes GPay évek óta van itthon. E helyett ilyen Bolero-val vagy mivel lehet fizetni...
Tény egy fokkal jobb mint a SimplePay de miért kell bevenni egy 3. pénzkezelő céget? -
szaboi6512
őstag
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75396 üzenetére
Beléptem a flottás, netes kártyámmal a MyTelenorba. Nem látok számlafizetés opciót. Hogy van ez?
-
szuszinho
őstag
válasz Viktor0610 #75404 üzenetére
Céges, saját flottás esetén mikor kérhető a függetlenítés? 2 év?
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #75407 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #75403 üzenetére
Igen,online vettem! Jól gondolom,hogy a telenoros kártya aktiválódása után a 70-es kártyám innaktiválódik?
-
papi77
addikt
válasz Viktor0610 #75330 üzenetére
Az 1000gb egy hónapra meg nagyon sok!
A UPC-nél van olyan,hogy ha 3 hónap alatt eléred az 1000gb ot,akkor lassítanak!Az első: NOKIA 1611
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #75301 üzenetére
"szerződéskötés feltételei" erre gondoltam én is. nyilván mire megtanulná a teljes ÁSZF-et már nem is lenne érvényes.
signed by simpley.
-
veterán
válasz Viktor0610 #75229 üzenetére
Biztos azért büntetnek, mert a dpi-s számot vissza tettem kártyásra és megint flotta előfizetést hoztam ki.
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Kronk
őstag
-
Kronk
őstag
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #75167 üzenetére
Én most 8T-t használok, és megy rajta a volte. De még a kártya belepróbálása előtt beírtam a kódot, hogy ne azonosítsa magát (carrier check disabled), meg Galaxy S8-ból került át a sim kártya, szóval nem nulláról indultam, viszont megy azóta is.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75164 üzenetére
Akkor anyum telefonjába tegyem a kártyám és ha aktív lesz a VoLTE akkor tegyem vissza a saját telefonomba?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gubu0101
veterán
válasz Viktor0610 #75162 üzenetére
Köszi
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
polonic
félisten
válasz Viktor0610 #75151 üzenetére
Nincs ilyen, hogy VoLTE+ és nincs köze a 4G+ - hoz.
A HD+ a hívás alatt használt kodeket jelenti, ami az EVS. Ahogy fentebb is írták. -
leo81
aktív tag
válasz Viktor0610 #75096 üzenetére
Ez valami más lesz...múlt héten és ma is ez a helyzet, VoLTE is szarakodik:
Most: Zalaegerszeg
Múlt hét:[ Szerkesztve ]
-
placeboHUN1
csendes tag
válasz Viktor0610 #75096 üzenetére
Nem ez valami más lesz 1 órakor nem lehet tulterhelt 2 évig meg jobb volt mint a kábelnet...
-
Top cat
addikt
válasz Viktor0610 #75057 üzenetére
Amikor megszűnt az a lehetőség, hogy hálón belül nem kellett körzetszámot tárcsázni, az volt az indok, hogy így kiadhatóvá válnak a 0-ás és 1-es számmal kezdődő hétjegyű előfizetői hívószámok is.
Ebből végül nem lett semmi? Mert én még nem találkoztam 0-ás kezdetű mobilszámmal.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75076 üzenetére
nem ugyanakkor mivel egy Telenor SIM-em van de G4 utóbbi hetekben minden hajnalban 140-150megabit volt 18-ban ahol lakunk B3-on, a Redmi meg 60-80megabit maximum ugyanott...
Bezzeg vidéken B20-on a Redmi 130megabit (mindig hajnalban mérek)
Én úgy tudtam B3-on nagyobb a sebesség de akkor nemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75063 üzenetére
De ismét jön a kérdés hogy ugyanott hajnalban az LG G4 miért mért 145-150 megabitet.
Akkor mégsem használják többen csak a G4-ben megy a CA a Redmiben meg nemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75057 üzenetére
Nyilván, ha valaki nem hagyja elveszni a számát, akkor nem fenyeget ilyen veszély.
Mondjuk van aki 3-4 havonta vált telefonszámot, én pl azt se értem meg, de kinek mi.
Bár legutóbb egy időre fel volt függesztve a telefonszámom, nem töltöttem fel a kártyát, tartottam is tőle hogy kiadják a számot, de szerencsére meg lehetett oldani az ügyfélszolgálaton.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #75048 üzenetére
Amikor a legnagyobb liftkartbantartó cég 24 órás hibabejelentő 20-as számát kaptam meg....hát nem volt őszínte a mosoly....
Telekomnál 10.000-ért van szűz szám havidíjas csomaggal+5000 ha nem írsz alá 1 évet + 2000 ha át is váltod dominóra. -
Halászbá
kezdő
válasz Viktor0610 #75048 üzenetére
Hát sajnos van rá esély.
A fiamat rendszeresen hívja egy néni hogy a Sanyit keresi, és már az Intrumtól is kapott sms-t hogy fizesse be a tartozást. Mivel semmilyen hitelt nem vett fel ezért felhívta őket Sanyi lóg nekik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #75046 üzenetére
Naba komolyan nincs ilyen? Akkor mi alapján működtetsz GSM alapú biztonságteknikai eszközöket?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75042 üzenetére
És flottáról feltöltősre hogyan tudok váltani?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75039 üzenetére
A héten jött sms, hogy flottás ügyeket is lehet online intézni. Megnéztem az oldalt és egy űrlapot hoz be, ahol leírom, mit szeretnék. Komolyan ezt hozták össze 2020-ban ügyintézésre?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75039 üzenetére
😀😀 biztos sok,ha már tegnap sem tudták,ma meg pihiznek..😀😀
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75036 üzenetére
"azt hiszem"-re nem lehet alapozni..vagy a telenornál igy müködik??😀😀ilyen sokáig tart kijavitani?kb 2-3 kattintás lehet?😀😀
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #74999 üzenetére
Nem azért. Hosszú a történet. Nem azért maradok csendben, mert félek a kitiltástól, de vangelisnek igaza volt....Majd összeszedem 15 év "élményét", és elküldöm neked privátban.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #74984 üzenetére
Nekem is, de erről már gondolom ki kellett volna szivárognia némi infónak, tekintve, hogy július 1 nincs már olyan messze. Majd meglátjuk.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
R a y
senior tag
válasz Viktor0610 #74971 üzenetére
Igen, sajnos ez igaz, mindig visszaállítom én is. Mondjuk én még mi 9tn maradtam miui 10, nem tudom hogy miui 11 illetve 12n mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest