Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #62191 üzenetére
"Az volt a szempont, hogy miként jön ki olcsóbban a korlátlan net."
A te válaszodban lehet, hogy ez volt a szempont, de az eredeti felvetés szerint csak az volt, hogy jó lenne ha lenne. Erre jeleztem én, hogy van.
"Kártyás, korlátlan net egyik szolgáltatónál sincs (mármint versenyképes áron)"
Attól függ, hogyan nézed. Ha egy normál (pl. maraton) nettel megvagy hosszabb távon, csak bizonyos csúcsok esetén kell a korlátlan net, akkor a telekomos 1000 Ft-os opció jó alternatíva lehet.
"Ha számlás, akkor korlátlan net esetén sztem tök mindegy, hogy flottával, vagy közvetlenül a szolgáltatóval szerződünk."
Ebben nem értünk egyet, szerintem nagyon nem mindegy. Azoknak a flottáknak, amikkel felvettem a kapcsolatot, a csatlakozási feltételei kizárták, hogy valaha is belépjek. Lényegében azért a 3 dologért, amit te is leírtál, azzal, hogy a be lehet bukni a számod dolgot úgy is értem, hogy nem az enyém a szám, pedig az nekem fontos.
"Szívesen számításba vettem volna flottás, Telekom hálós, korlátlan netcsomagot is, de van ilyen?"
Ezt nem tudom megmondani, hogy abban az értelemben, ahogy általában a flottákról szoktunk különböző topikokban beszélni, van-e. Nekünk egyszer ajánlott a telekom egy nagyon jó csomagot (anyagi értelemben volt jó), de az egyéb feltételek nem voltak elfogadhatóak, így nem éltünk vele. Így gondolom, valamilyen csak van, de ezt a változatot nem tekinteném olyannak, amihez bárki csatlakozhat, egyéb flották választékában pedig nem vagyok otthon egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivaldi (böngésző)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest