-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyolori
csendes tag
A fake gascan ókliról annyit még elmondanék, hogy teljesen olyan mint az eredeti, csak éppen az anyaga még az éghető kategóriába sem tartozik. Sajna annó belefutottam egybe, igaz csak egy üzlet kapcsán pluszban kaptam, így pénzembe nem került. Azért bosszantó volt, hogy kb fél év múlva a szó szoros értelmében ketté tört a kerete.
Ami még bosszantó volt, hogy bár napszemüvegként van hirdetve, de napra nem lehet menni benne, mert a sugarakat valahogy úgy töri meg, hogy semmit nem látni. Árnyékban kiválóan használható, de amint napra mégy vele olyan mintha a napsugarak függönyt játszanának és azon keresztül néznél.
Azóta akit tudok óva intek ettől a fake óklitól. A papírjai rendben voltak, de hát ilyet én is tudok itthon nyomtatni.
Most rendeltem anyámnak egy Dartot. Lassan az egész család ókliban fog járni, hiába a hülyeségem ragadós lett
. Ha megjön majd teszek fel róla képet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest