Hirdetés
Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
NAgy segitséget szertnék kérni töletek..Szeretnék venni egy tükörreflexes gépet Nikon D5000 vagy D3100..Tanácsot szeretnék kérni melyiket érdemes..melyik jobb?Szeretném segitséget kérni hogy melyik jobb gép képileg stb...
Amugy Canon eos d500 az még rosszab ezeknél a gépeknél?VÁrom leveleteket nagyon!!
Köszönöm midenkinek elöre is
Sziasztok
Szép estét -
hello28
aktív tag
koszonom hogy irtatok..amugy neztem teszteket de pl a d3100 hez kepest ugye a d5000 az regebbi model es majdnem egy arba van..Szoval most a megapixel es full hd a kulonbseg..de ez elony a d3100 javara?vagy esetleg az d5000 jobb minoseg?nemtudom melyik lenne jobb valasztas..legyszi segitsetek..Ti mint Nikon fanok canon d500 velemeny?marmint a nikon d5000 miben uti ot?annyi Hogy mas a szinvilag?vagy pozitivum,negativum a geprol..?koszonom mindenkinek elite is..ha furan irtam bocsi csak telorol irtam..
-
hello28
aktív tag
sziasztok.esetleg valaki tudd ajanlani olyan fotos uzletet ahol ertenek hozza..es tudd segiteni mit vegyek?koszi elore is.
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segitséget szertnék kérni!!Megnéztem a d5000 és d3100..nemtudom melyik lenne jo..de tényleg..szerintetek?169e a d5000 18-55,és 55-250 obival..a d3100 az 18-55esel 150e ft..Nemtudom hogy mi legyen..szerintetek melyik a jobb gép?Vagy érdemes várni 5100-re?
Vagy mit gondoltok?VÁrom segitségeteket..
Ksözönöm elöre is -
hello28
aktív tag
válasz Throme #17243 üzenetére
Szia..Köszönöm hogy segitesz..szoval a többség szerint az obi miatt lenne jobb a d5000es?
És ha a két vázat nézem 3100 és 5000 akkor végülis nincs különbség csak hogy nagyobb a pixel szám és a full hd video?vagy van minőségi különbség?Mert anno a d5000 drágább volt mint most a d3100..Szoval jelenthet esetleg jobb minőséget a d5000?
Hu tényleg nem tudom mit vegyek estleg valamit tudtok ajánlani?ilyn árban mnt ezek vannak?Mert d5100 huzos lesz nálunk az biztos..
Köszönöm mindenkinek aki irt...
Sziasztok
VÁrom leveleiteket -
hello28
aktív tag
sziasztok..nagyon szepen koszonom mindenkinek aki hozzza szolt es segitett..amugy eddig.ott tartok h 3100 es nezek majd valami obit hoZza..azert egy darabig el lehet lenni egy obival is..koszonom mindenkinek..amugy egy nyaralasra erdemes egy bridge re beruhazni nem?mert sokszor teher cipekedni..monjdjuk egy nikon l120 szerintetek elfofadhato?
sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Mindenkinek aki irt nagyon köszönöm a hozzászolásokat és hogy tényleg segitett mindenki..
Amugy épp nézegettem a D5100 nagyon meg tetszett..hivtam pár üzletet de még nincs sajna..
A Nikon központba csak kb mondták hogy nem tudni mennyi lesz de kint 18 55-el 900 dollár...ök olyan 190 200ra saccolnak..Hát nemtom mennyit fognak itt rárakni ha kint kb 170e ft...itt tuti 200 felett lez..
Szerintettek???
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek nem éri meg az árát majd a d5100?nemtom mennyi lesz itt,olyan 190re saccolják..várom nagyon hogy vajon milyen és hogy tényleg jol sikerült e..?!a d5000 jobban megéri szerintetek most kitbe mint a d5100?
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Na végre kapható a d5100...sajna 219e ft az ára 18 55-el...
Ugynézki lekell mondanom rola...Szerintetek mi lenne jo d3100 vagy d5000 vagy estleg talán Canon eos 500 vagy 550...
Légyszi segitsetek kicsit..olvastam sokat de nemtudom már eligazodni milenne jo döntés..sajnlom hogy ennyi lett a d5100 ára...
Köszi elöre is
Sziasztok -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17446 üzenetére
Szia
Értem igazad van mert amiket többet tudd nemtudom megéri e az árát...D3100 most meg lehet venni 18 55el 138ért..És nemtudom hogy valoban azok a dolgok hogy 7000 cuccai vannak benne hogy az tényleg ugy van éás hogy van benne annyi plussz e...
Azok a dolgok hogy Hdr funkcio stb nemtudom....
Nehéz nagyon a döntésem nagyon mert bizonytalan vagyok... -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Nikon d5000 18 55 és 55 200-al 179ft...vagy Nikon 3100 18 105-tel 175ft-ert?szerintetek megéri d 3100 az 5000rel szemben??vagy azért az 5000 üti képminőségbe a 3100-et??
Köszi elöre is -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17508 üzenetére
Szia
Én is amatör vagyok kezdő..de nikon d5000 képminősége jobb szerinted?mert a sima d3000 azzal volt pár gond amit hallottam de ez ad3100 ez csak több megpixel és fullhd?ennyi lenne?vagy azért felér a d5000rel beáálitás stb..?nemtudom estleg érv ellen érv??
Köszi elöre is -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17510 üzenetére
Köszönöm hogy ennyit irtál...
és az autamat fokusz nagy gáz hogy nincs?
És szerinted ha megveszem és kap majd obit olyat ami jo stb akkor végülis lehet jokat csinálni vele..és ha bele merülök majd akkor majd obi megmarad váz lecserél és kész nemde?
Amugy azért van rajta lehetöseg böven nem?Amugy szerettem volna d5100.et de drága sajna...mondjuk ami plusz aza kihajtható lcd hdr finkcio stb stb...nemtom megéri e az árát...
Amugy tettél fel képeket ami te fotoztál?
Köszi -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17512 üzenetére
Szia
Köszi szépen a képeket meg néztem tetszik..vannak közte ami nagyon el lett kapva..
Szimpatikus a d3100...és amugy milyen hátrányai vannak a gépnek amit mondjuk te hiányolod??Vagy amiket emlegetnek mindig negativumokat a gépröl azok szerinted annyira mérvadó?
Köszi elöre is -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17516 üzenetére
Szia
Nagyon komoly kis kép..
Szoval live-ba lassu nagyon ha fokuszálok?csak a nézökébe nézek ott gyors mert ott a valoságot látom ugymond...
Infravörös dolog most ez az infa ez miért is légyeg??
Meg amit irtál vaku dolog azt nem értem...
Várom leveledet -
hello28
aktív tag
válasz Balinov #17518 üzenetére
Köszi..Amugy azt irják hogy nincs exp sorozat ez mit takar igázbol..meg olvastam olyat ez pontosan mi is..hogy AF modok:Egypontos
Dinamikus
Automata
3D követõ (11 ponton)
Arcfelismerő (LiveView)
Széles (LiveView)
Normál (LiveView)
Témakövetés (LiveView
Ezek csak abba müködnek?de akkor ezek a dolgok Liveviewbe lassuak ugye? -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17519 üzenetére
oké..most már ezt a részét értem...ez oké..köszi hogy ennyit segitesz..de tényleg
-
hello28
aktív tag
Szia
Köszi a hozzászolásodat..
Teljes mértékben igazad van..de tényleg!!
Tudom hogy sokat kell tanulno de nagyon érdekel a dolog..és tetszik nagyon...
Amugy live mondba tudja az arcfelismerést és akkor lassu ez azt jelnti??
És a még annyit mondj meg hogy 3 képet csinál..exp sorozat valoban az mit takar?
Köszi mégegyszer -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Már nagyon hjlok a nikon d3100 fele...olyan kérdésem van hogy Canonbol a eos 500d..hozzá képest miylen jobb rosszabb stb..?
VÁrom leveleteket
CSaó -
hello28
aktív tag
válasz ATM_automata #17572 üzenetére
Köszönöm szépen ismét a hozzászolást
-
hello28
aktív tag
sziasztok...valoban ugy van Hogy gyorsabb a nikon mint a canon af stb?koszi elore is
-
hello28
aktív tag
koszonom a tanacsokat..utso kerdes pl a canonal objektiv dc vagy is mit takar pontosan?koszonom
-
hello28
aktív tag
Sziasztok..meg egy kis segitseg..ha az obi nem kepstabis..a nagy gond?nehezebben fogok tudni Jo fotot csin mert hamarabb bemozdul?koszi eloreis
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
A D90 lassan 3éves gépezet és ma annyiba kerül mint egy nikon d3100 5000 vagy canon 550d 500d stb...
Tehát akkor ez azt jelenti hogy a D90 üt mindent hiába régi készülék?Vagy a D90-ben mivan ami ennyire versenyképes tud maradni??
Köszi elöre is -
hello28
aktív tag
válasz Sucuka #17757 üzenetére
Szia
Megnéztem igazábol sok eltérés nincs a full hd hiányzik belöle..amikor megfogtam a d90-et akkor ugy jol meg lehetett fogni stb..d3100 pl kicsi szerintem...
Igazábol csak azt nemtudom hiányzni fog e full hd egy gépböl vagy nem..azt nem tom
De valamiért nagyon tartja az árát a D90...érdekes
Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest