Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
tgulyas #13147 üzenetére
Azt, hogy a lap képes vezérelni (4 pines csatiról megismered), sajna az ASUS másra nem képes (legalábbis CPU-hűtés terén, ami érthetetlen annak fényében, hogy a többi ventit meg 3 pines csatikkal is vezérli), az ócska MSI-m legalább ezt tudta. Ergo vagy fullon fog pörögni a ventid, ami már az amúgy csöndes Hyper TX2-mnél is irdatlan zajt produkált, vagy külön vehetsz egy fordulatszám-szabályozót. Ezért (is) választottam végül a Z600-at: csak egy blokk, tetszés szerinti venti tehető rá (akár 2 is, ráadásul az AC sorba is köthető, tehát az első-hátsó CPU-ventit is a lap fogja szabályozni), és max. ventit kell cserélni rajta idővel, nem az egész hűtőt, mint a legtöbb beépített ventis coolernél. Ráadásul dupla ventivel nagyon kevés vetélytársa akad. Bár ne kéne eladnom!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tgulyas #12836 üzenetére
Akkor veheted az 1800-asat. Nem igazán gyorsabb de majd másodkörben Vérpisit könnyebben megveszi mert ez ezernyócas.
Zájec: Ok a TC fut (tesómnak is sima Kingmaxot rendeltem (non KIT-ben) azok is mennek együtt szépen), de attól még parázok, hogy 1,65V-al nem megy 1600-ot. Ez alá meg elvből nem megyek.
Pedig amit néztem az a szürke fésűs-bordás CL7-es Kingmax.
-
-
Zájec
veterán
válasz
tgulyas #12797 üzenetére
ha eddig elég volt a 4gb , akkor továbbra is elég.... nem feltétlenül kell a 6gb...
de ez attól függ mire használod a géped... ha esetleg grafikus munkához kell és olyan progihoz ami sok memoriát igényel, akkor kelhet több.... én nemrég 12gb kingmaxot teszteltem be,, de az munkagéphez vették....
nekem személyszerint a 4gb is elegendö.... én csak hobby célra használom a gépet.. -
Savanya
addikt
válasz
tgulyas #12797 üzenetére
GEIL ULTRA a ramod ??? ha 1,6V-os akkor nem vennék másikat a helyedben . Nekem volt Geil Value 2x2gb és a Tri packnál sem vettem észre sebességnövekedést . Ráadásul a Geil alacsony időzítéses volt .
Op.rendszertől függ mennyire kell neki a memo , de ha csak 32bitesen gondolkodsz akkor maradhat a mostani vagy 3x1gb-os pack .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest