Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
háááát......
Komolyan tanácstalan lettem, a bőség zavara miatt. Van minimum 5 gyártó, és minden gyártónál 3-4 kit, ami szóbajöhet. És ami még lényeges, hogy papíron sokkal jobb kit-ek alig drágábbak, tehát kicsi a differencia. De azt már beláttam, hogy nem kell hajkurászni a nagy ram órajelet, egyrészt mert nincs érdemi haszna, másrészt mert az uncore miatt úgysem megvalósítható a dolog, mivel muszáj, hogy az uncore a ram duplája legyen. Végülis 24/7-re, teljesesen biztonságos fezekkel, mekkora uncore-t lehet elérni?
(persze ha húzzuk a procit is, ami viszont alap.)
Ma szinte ez egész topikot átnéztem, és akad még pár dolog, ami nem egyértelmű. Ezekben a kérdésekben még felvilágosíthatnál .
(nagyon köszönöm az edigi válaszokat is, csak légysz ne ilyen egyszavas válaszokat írj
)
- a fenti uncore kérdés
- a QPI link. Ennek a nagysága mennyire lényeges? Mekkorára érdemes állítani? Akkar az muszáj, hogy ez meg az uncore duplája legyen? Ha ez így van, akkor "magas" bclk esetén a minimum x36 jöhet csak szóba, ugye?
- a ram, uncore és qpi szorzók értékei egyesével állíthatóak a Giga lapokban, vagy csak a korábban linkelt Guide-ban szereplő értékek lehetnek?
- a procinál akkor minden esetben, mind a 4 maggal működik az x21 szorzó? Korábban néztem v.mi ilyesmit, hogy ez csak egy mag esetén működik.......
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest