- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #24017 üzenetére
Hát nah kicsit halott a lap topikja, de visszaolvasgatván mindenki erre az egy dologra panaszkodott... 220-as bclk ugyan minek, én már szerény képességeimmel ennek is örülök
, és bátran mondom ezt a kis tényt leszámítva amit egy kis venti megold, csak ajánlani tudom a lapot!
Nem ismerem RE3-at de ujjabb technika sokan ugy is azt mondanák vedd meg azt, én nem mondom, nekem kinézetre sem jön be annyira, az EVGA csak EVGA marad
Most kicsit megemeltem az uncort jelenleg 3847mhz-en pöfög 20*202-őn!
A biosbeállításaimról nagy vonalakban, kérlek kérdezzétek Laraxior fórumtársat ha kétségbe vonjátok, az albérlőm, látta már mi van a biosomban...
Tehát a procinak adtam 1.250v-ot, és a többi beállítást hogy ne legyen autón az utánna lévő alapra, és most így megyeget a cucc, napi 8órát mikor melozok és 13órákat mikor itthol vagyok fagyásom még nem volt! (Qpi-nek 1.1v van adva!)
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #24017 üzenetére
az én asusomhoz képest kb 2szer annyi beállítási lehetőség van abban a lapban. csak nézünk mint a moziban,aham ennek adjunk,ennek ne
szép lap,de az az északi hidas téma. holott kb 3szor akkora borda van rajta mint a P6T-n.all: Bloodrage or P6T? megérné elcserélni ezt a lapot?
ill szétesne a raid0-tömb lapcsere után? Úgy gondolom nem
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest