Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #11401 üzenetére
Hát nem múlt el.
Vajon mit szólnak hozzá a szervizben, megtagadják a garanciát? Ha igen, akkor asszem elásom magam.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Clown-corp #11400 üzenetére
Nem nyomtam meg, kölcsöngép, vigyáztam rá mint a szemem fényére. Lövésem sincs, mitől lehet. De most épp ki van kapcsolva, meglátjuk.
-
Crystalheart
őstag
Üdv! Tanácsot, vagy inkább véleményt szeretnék kérni... Eléggé para helyzet, hogy kölcsön van nálam egy HP ProBook 4535s notebook, tegnap lecsuktam, semmi baja nem volt még, ma kinyitottam, és már a hibernálásból visszaállítás közben észrevettem a bal alsó sarok felé két-három rövid függőleges csíkot. Bekapcsolás után egy kicsit szétfolyt, halványult, és most zöldes pixelekből áll. Banyek, még csak nem is az enyém :S Gondolhatjátok, hogy nem ütlegeltem, dobáltam, vagy bármi egyéb ilyesmi. Itt egy kép róla:
Gondolom, ez csak úgy javíthatatlan, csak cserélhető. Szerintetek ez garanciális? :S (Még egy év sem telt el a vásárlástól számítva. És HP-nál mennyire jó a garancia, mennyire gyors?) Nem hiszem el, hogy mindig velem történik ilyen, minden akkor romlik el, amikor nálam van. Ezért utálok kölcsönkérni dolgokat, főleg drága dolgokat... Egyáltalán mit mondjak a nagynénémnek, azaz a tulajnak, jól le fog tolni, pedig tényleg csak lecsuktam, aztán másnap kinyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest