- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nindzsavagyo
tag
Üdv Mindenkinek.
Hp 23 xi monitor.
Gari már nincs.
Kora tavasszal írtam ide ugyan ezzel a hibával kapcsolatban,akkor azt monták hogy a panel kuka vagy ami a panelen van ragasztás elengedte és azért produkálja ezt a hibát.A képernyő bal oldala pixelesedik jól láthatóan eggyértelműen,ugyanezen az oldalt enyhén zöldesedik is a kijelző.Ez eggyik pillanatról a másikra jelentkezett semmi villanás semmi zavaros kép egyszer csak be pixelesedett és zöldült.
Amikor tavasszal írtam akkor egy csapásra ahogy jött a hiba úgy el is múlt magától,kb 1 hónapig volt hibás.
Hívogattam a szervizeket hogy mi volt ez,eggyik azt montda panel a másik azt hogy lehet a ragasztás volt aki azt mondta kicsúszott a szalagkábel,vigyem be elküldik bp-re 2-3 hét és akkor lehet ugyanilyen marad vagy túl dága lenne és vegyek másikat.De mindegyik szerviz azt mondta hogy akkor vigyem be ha újra megjelenik a hiba.Amit észrevettem tavasszal amikor a hiba megjelent akkor a szobában olykor volt 30fok vagy több reggelre pedik kihült a szoba 18-20 fokra,tehát akkor nagy volt a hőmérséklet ingadozás,jött a nyár ingadozás megszűnt hiba megszűnt minden oké.
Most megint ingadozik a hőmérséklet megint megjelent a hiba ugyan az minden.
Találkozott már valaki hasonló dologgal vagy valaki azóta tud többet mint én?
A mobilarena monitor hibás csoportban láttam egy felhasználó ugyanezzel a monitorral ugyanezzel a hibával jelentkezett de nem reagáltak pedig írt kétszer is.
Köszönöm előre is
-
nindzsavagyo
tag
válasz
Kernel #19180 üzenetére
Hali Ismét.
Előző hozzászólásban leirtam mi a baja a monitornak..
Azt történt hogy egész hétvégén dolgoztam nem volt bekapcsolva a gép 3 napja.
Most bekapcsoltam és semmi baja tökéletes nyoma sem a zöld árnyalatnak sem a pixelesedésnek.
Mi lehet a baj én már lefőttem(Anyi a változás hogy az asztalról amin a monitor van lekerült a két kis pc hangfal,bár azt már levettem akkor mikor a hiba jelentkezett,ha a mágnes lenne a ludas akkor helyrejött volna a monitor még akkor.Egyáltalán a mágnes ha nem árnyékolt zavarhatja a led kijelzőt?)
-
nindzsavagyo
tag
válasz
Kernel #19167 üzenetére
Köszönöm.Garancia már nincs pont 3hónapja járt le.
Még egy kérdés mivel nem tudom kipróbálni máson a monitrt vagy egy másik kijelzőt a gépre tenni megnyugtatás képpen kérdezem.
Ha a monitor OSD menuje is pixeles illetve bezöldul de csakis a hibás oldalon akkor ugye ez a monitor hiba nem vga hiba?
-
nindzsavagyo
tag
Üdvözletem
Van egy HP23xi monitorom minden csodás volt aztán pár órája szemmel látható tempóban az egész bal oldal el pixelesedett illetve inkább felvett egy enyhén csíkos texturát,és enyhén be is zöldült.(Mind ezt a szemem láttára..)Tehát a bal oldala pixeles lett enyhén csíkok láthatóak,zöldes árnyalat és mintha túlexponált lenne az az oldal.
Mit tegyek?Szerviz lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest