Új hozzászólás Aktív témák
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). 2éves a monitor és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X akár 10X is aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Mostanában már naponta "villódzik". Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Valaki esetleg tudna segíteni a feltett kérdésben?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). 2éves a monitor és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X akár 10X is aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Mostanában már naponta "villódzik". Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). Tavaly júniusba vettem a monitort és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). Tavaly júniusba vettem a monitort és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Nyaralás topik
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest