Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pankee1

csendes tag

Kössz, hogy rengetegen segítettek az előző hozzászólásomnál. Azért én leírom, hogy mi oldotta meg a problémát, hátha valakinek még segítség lesz ez. Szóval a problémát hála istennek megoldotta egy ATI driver update, viszont biosban és POST alatt még mindíg nem nyújtja ki a képet full képernyőre DVI/HDMI-n.
    Szóval próbáljátok az update-t, remélhetőleg mindenkinek helyrehozza, akinek ilyen problémája volt!

• Pankee1

csendes tag

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre. A problémám a következő: Nagy gép és "monitor" fejlesztésbe kezdtem az elmúlt hónapokba, és jelenleg ott tartok, hogy van egy 37"-os samsung c530-as szériás LCD TV-m, amit TV-nek, és monitornak is használok. Eddig egy 8500GT volt a gépembe, és egy DVI/HDMI átalakítóval haszáltam hiba nélkül. Most lehetőségem adódott a gépet is lecserélni, és egy kis HTPC szerűséget akarnék majd összehozni, aminek az alapja egy Gigabyte GA-880GM-UD2H alaplap, ami rendelkezik egy ATI HD 4250-es integrált videóval. Ugyanezzel az átalakító kábellel rádugtam a TV-re a gépet, és itt jelentkezett a problémám, ami a következő:
    Akármilyen beállítást használok a TV-n (4:3, 16:9, képernyőhöz igazít), sehogy sem tölti ki az egész LCD-t a kép, tehát még a legjobb beállításokat alkalmazva is, marad minden oldalt egy kb 3 centis fekete csík, ahol nincs kép. Ja és ez nem csak Win-ben. Biosban, Post alatt is, illetve ubuntu alatt is ezt produkálja.
    Van erre valami tippetek, vagy találkozott esetleg már valaki ilyen jellegű problémával?

u.i.: D-sub kábellel tökéletesen működik, csak ugye az analóg kép mégse digitális, tehát ezt nem nagyon preferálom.

Köszönöm a segítségetek előre is!

Új hozzászólás Aktív témák