- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
válasz
szasanyi #25229 üzenetére
Elnézést kérek a dupla posztért, de érdekes dolgot vettem észre. Az előbb említett linket próbáltam, bevetettem az RTSS-t, próbáltam custom felbontást csinálni, semmi. Valamiért viszont amikor az Nvidia vezérlőpultban kikapcsoltam a G-Syncet a rá vonatkozó menüpontnál (G-Sync beállítása), aztán a 3D-beállítások kezelésénél a Globális fülön átállítottam Rögzített frissítésről G-Syncre, ez valamiért visszakapcsolta úgy, hogy most nem ingadozik a freki. Teszteltem a World of Warships játékkal, mivel ott nagyon észrevehető, és teljesen normálisnak tűnik. Szerintetek biztos működik a G-Sync ha az Nvidia VP szerint igen, viszont nincs sehol freki ingadozás?
-
iszoke
senior tag
válasz
szasanyi #25229 üzenetére
Azért dühítő, mert a régi 2K felbontású IPS monitoromon egyáltalán nem volt ilyen VRR villódzás, bár az OSD mutatott ingadozást néhány játéknál. Viszont amikor követtem ezt a linket utána az is megszűnt, stabil frissítési frekvencia mindenhol. Tehát két dologgal van összefüggésben, a felbontás, és a G-Sync. Sajnos azonban 4K-n ugyanez nem vált be nekem, és tippen sincs, mivel lehetne elérni, hogy a VRR maradjon stabil 240 Hz-en.
-
iszoke
senior tag
válasz
szasanyi #25222 üzenetére
De, ami azt illeti igen. Csakhogy ez a probléma nem kezdettől fogva volt jelent, hónapokon keresztül használtam nulla vibrálás mellett, ezért gondoltam, hogy meghibásodott. Ki fog derülni, ha majd megkapom a cserét.
Azt láttam a videón, hogy a lehetséges megoldások között ott sorolták a G-Sync kikapcsolását... annak hátulütőivel együtt. Nem mondhatnám, hogy túl lelkesítő a gondolat kikapcsolni, mert használhatatlan.
#25223 Displayportot használtam, bár HDMI sem produkált jobb eredményt.
-
Biga123
addikt
válasz
szasanyi #25213 üzenetére
Event logban van bármi az újraindulás környékén? BSOD van vagy csak simán újrakeni?
Usb t kihúznám “Gaming Intelligense app” -ot uninstallálnám , DDU val vga driver eltávolít, újrarak. Hátha. De ha simán “csak megjelenítőként” használnád nem kellene h a gépet újra indítsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Honda topik
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest