- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
SZiasztok,
Egy első generációs Sony rx100-as fényképezőgéphez tudnátok ajánlani jóféle 64 GB-s SD memóriakártyát?
Ez az alap Sandisk megfelelő lehet? -
chatran
őstag
Sziasztok,
SD memóriakártya problémával kapcsolatban lenne kérdésem. Egy másfél éve átalakítóban folyamatosan laptopban lévő 32 GB-s microSD kártya egyik napról a másikra azt írja ki, hogy "A meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell." Ha nyomok rá egy mégse-t, akkor a következőt írja:
"A kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert. Győzödjön meg róla, hogy az összes szükséges fájlrendszer-illesztőprogram be van-e töltve és a kötet nem sérült-e"
Próbáltam másik átalakítóval, pendrive átalakítóval, fényképezőgépben de sehogy sem láthatóak a rajta lévő adatok.Egyelőre nem próbálkoztam meg a formázással, mert kellenének a rajta lévő adatok. Van esetleg olyan progi, amivel menthetőek a rajta lévő adatok?
-
chatran
őstag
válasz
Ciccuka #5101 üzenetére
Ha valami új dolgot rámásolok, akkor azzal nincs semmi gond. Gondolom, ha formáznám, majd használnám aktívan, akkor se lenne vele hiba. Itt szerintem a fórumtárs által felvázolt eltűnnek a bitek probléma állhat fenn.
Ez a hozzászólás az.
Szerinted ebben nincs igazság? -
chatran
őstag
Valamelyik fórumban írta egy fórumtárs, hogy adattárolásra se a memóriakártyák se a pendive-ok nem valók, mert 1-2 év után eltűnnek róluk bitek, és ezt onnan lehet észrevenni, hogy elkezdenek kockásodni a rajta tárolt filmek.
Gondoltam hülyeségeket beszél, de aztán előszedtem a rég nem használt 16GB-s pendrive-om, amin volt pár film. Elindítottam a Halál keresztútján-t és valóban már az első pár percben elkezdett kockásodni és szétesni a kép. Ugyanez a film megvan a winchesterem-en is, onnan viszont hiba nélkül megy a lejátszás. innentől már kezdtem hinni az illetőnek.
Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez a hiba a drágább memóriakártyákat/pendrive-okat is érintheti? Csak a filmek mennek sz@rrá vagy érintheti a rajta tárolt képeket, dokumentumokat is? Ki lehet ezt valahogy védeni? -
chatran
őstag
Sziasztok!
Samsung Evo Pro memóriakártyák mihez ajánlottak? Telefonba, tabletbe, kamerába gondolom bőven elég az Evo+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest