Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #13177 üzenetére
Engem egyszer tanúként beidéztek a rendőrségre. A Gyorskocsi utcába kellett menni, ahol vannak előzetesben lévők is, szóval elggé szigorú a beléptetés. Délután 2-re kellett menni, szóval melóból mentem a megszokott táskámmal.
Belépés előtt kérdezték, hogy van-e nálam szúró-vágóeszköz, mert azt le kell adni. Mondom, hogy van nálam egy kajálós bicska. Szépen leltárba is vették (bár megjegyezték, hogy 10 cm-es pengéjű késsel biztosan élő marhát vágok
) aztán mehettem a beléptetőkapuhoz.
A kapu persze éktelen csipogásba kezdett, mire kipakoltatták a táskámat. Elő is került egy 12 cm hosszúságú fáziscseruza
Ekkor már elég csúnyán néztek rám, mert már vagy 20 perc volt az adminisztráció.
Ehhez képest a tanúvallomás 2 percig tartott, mert olyat kérdeztek, hogy milyen kapcsolatban vagyok XY-al, akiről még életemben sem hallottam, így a többi kérdés okafogyottá vált
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest