Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701 #13341 üzenetére
De már a mai darabok , nem arra a tartosra vannak tervezve
Az én öreg láncfűrészem olyan 13-14 éves lehet , a harmadik lánc vezető van rajta , hogy hányadik lánc azt már nem tudom .
Nállunk a fa nem mázsába van hanem méterbe , az úgy jön össze , hogy egy méter hosszú darabok , egy méter magasra rakva és szelességre is egy méter és az erdőbe is így ki van rakva csak nem egy méter szélesen hanem 4-5-6 méter szélesen és általában 5-6 métert hoznak házhoz egy póttal !
Na én évente három családnak össze vágok 6-8 pót kemeny fát ha puha fa is van akkor 10 pótot is össze vágok , és megy az öreg mint a doxa óra
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest