- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Brandynew #5227 üzenetére
Azóta lehiggadtam, és már csak röhögök rajta. Tényleg, hogy ennyire lesüllyedjen valaki, hogy 10-15 szem paprikát ellop, az már nevetséges.
Sajna nem tudok mit csinálni, közös az udvar a szomszédokkal, bekamerázni meg drága lenne ehhez a párszáz forinthoz képest is. Még ha lenne is felvétel, akkor is kiröhögnének a zsaruk. Ha meg kiposztolom FB-ra, hogy nézzétek itt a paprikatolvaj, akkor meg beperel és többszázezret lehúz rólam, mert az EU a bűnözőket is védi a GDPR-el. Ilyen az élet.
Úgyis agyaltam már, hogy feladom ezt a kertet, mert kicsi, száraz, és maximum a paprika, ami szép benne, azt meg ugye ellopják. Nem tudom mit fogok jövőre csinálni itt, még átgondolom, de paradicsom biztosan nem lesz, mert bármit csinálok, itt valahogy satnya marad. A másik telken 3x ekkora termések vannak és csurig vannak a bokrok, pedig itt baromi nagy palántákat tettem ki az első adandó alkalommal, ott meg egy hónappal később csak csenevész palántákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest