Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Egy dolgot hadd kérdezzek már légyszi:
Új gyújtótrafó is kellett, mert eltört a régi. Így az újat szereltem be, de nem volt szikra.
Ismét szétszedtem a gyújtás részig, multiméterrel bemértem minden vezetéket. Jó volt minden, nincs megszakadva egyik sem.
Aztán szereztem egy másik régi gyújtótrafót és láss csodát, van szikra gyönyörűen.
Szóval nem tudom a webshop mit küldött nekem, de az új gyújtótrafó nem jó szerintem.
Enyém 4 V-os volt.
A kapott trafó ilyen (gyújtótrafó 8351.1/13) Ami google szerint nem igazán 4 V-os.A boltos azt írja, de 4 voltos.
És hogy cseréljem fel 1-15-öt, azaz a két kivezetést és ha úgy se ad szikrát, küldjem vissza.
Ilyet lehet? Nem lesz zárlat? Nem teszi tönkre a tirisztort, vagy bármi mást a csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest