Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
#04441088 #21179 üzenetére
A lényeghez tekertem, a műsor eleje teljesen másról szól. Nem vagy egyedül.
Az egyik sms-t én írtam. Cimbimet megszúrkálta a felesége. Együtt maradtak utána, mert szeretné a kislányát felnevelni, nem akarja, hogy a nő száz kilométerre vigye tőle a gyermeket. Az egyik vágás mellett tetováltatott egy rövid csíkot, hogy soha ne felejtse el az esetet, amikor a tükörbe néz.
Szereti a feleségét, és nem titok, hogy az adott pncit is.
(Illetve azt sem akarja, hogy a nő vigye magával a nem kicsi vagyon felét.) -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Munkajogi, illetve ezzel kapcsolatos adójogi kérdésem van, privátban feltehetném egy szakértőnek közületek? Kinek, ha igen?
-
Eastman
addikt
#9887-re van tippetek?
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
A testvérem nevére került egy közös ingatlanunk, amit a szülőktől kaptunk. Most már látom, hogy nagyobb volt a jószándék, mint a jogi jártasságunk. Ő vett fel rá hitelt, tehát a bank is "tulajdonos" talán. Két épület van a telken, két helyrajzi számmal, de sajnos a helyi építési szabályok szerint nem megosztható. Hosszú távon mi lenne a legelőnyösebb számomra?
Családi megállapodás közjegyző előtt? Vagy a bérlője legyek haszonélvezeti, talán elővásárlási joggal? "Eladhatja" nekem az 50%-ot a banki tartozás ideje alatt? Osztatlan közös tulajdon?
Légyszíves írjon egy privátot aki ingatlanjogban feketeöves...
Köszönöm.
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
jól tudom, vagy tévedek, hogy jogszabály írja elő egy társasház kötelezően megkötendő biztosítását? Szabályos az, ha aktuálisan nincs a társasháznak biztosítása?
Köszönöm.
E.
-
Eastman
addikt
Büntetőjoggal kapcsolatban kit kérdezhetek? Sértett vagyok, a nyomozás lezajlott, tárgyalás még nem volt.
-
Eastman
addikt
Látom, módosult a vatera impresszuma. Mit jelent a 2015-06-09-én itt közzétett változás? (Sajnos direkt linket nem találtam.) Én, mint felhasználó már a Dante International Kft -vel szerződök? Lehet két kft-nek azonos cégjegyzékszáma? Vagy csak névváltozás volt és ilyenkor a Cg. marad?
-
Eastman
addikt
Üdv Uraim!
Az előleg, vagy a foglaló jár vissza a vevőnek, ha az eladó eláll az üzlettől?
Köszönöm: E.
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Sziasztok! Édes testvér az egyenes ági rokon? (ingatlanjog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- The First Berserker: Khazan
- Gitáros topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest