Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Egy outsourcing cegnel vagyok programozo, tehat nekik ugymond sajat termekuk nincs, csak az ugyfeleiknek.
Erdekelne, hogy ha munkaidoben sajat projekten dolgozom amit lehet kesobb szeretnek piacra dobni, akkor lehet-e olyan gond, hogy igenyt tartanak ra vagy azt mondjak, hogy az nem az en tulajdonom mert munkaidoben is dolgoztam rajta?
Szerzodesben nem latok erre vonatkozo reszt, hacsak nem a vegen talalhato szokasos "egyeb esetben az xy paragrafus szerint jarunk el" reszben nincs, de azt oszinten szolva nem neztem eddig meg.Vannak olyan ugyfeleik, akikkel kulon szerzodest kell kotni a programozoknak is, mielott elkezdunk nekik dolgozni, olyan eset fennallhat, hogy nem az outsourcing ceg hanem az ugyfeluk tart igenyt ra?
Mikor lehet egyaltalan ilyen koveteles?
Akkor ha a munkahelyi gepen dolgozom rajta?
Ha mondjuk sajat laptopot viszek be es azon csinalom munkaidoben, akkor is lehet?
Vagy ha munkahelyi geprol, de tavoli szerveren dolgozom, tehat igazabol nem a munkahelyi eroforrast/programokat hasznalom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest