Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
hát nem is tudom..ez egy olyan eszmecsere aminek sok lényegbeli értelme nincs..vagyis úgyse jutunk dűlőre neked az tetszik nekem meg ez..és ez így szép (számomra)..
nekem egy dolog volt fontos..ne wincseszteres legyen és viszonylag értelmesen kezelhető..én megtaláltam ezt egy 4gb-s nano-ban..
a hd-5-ös egy jó dolog főleg, hogy pár hónapja a westendben munkálkodtam és 54-ért adták a 20gb-osat(gondolom ebből nincs is kisebb méret)..szóval méret/ár arányban abszolút győztes volt..de nekem nem szempont a 20gb..
iAudiom is van avval sincs semmi gond..de valahogy eme db(nano) többet ad nekem..
neked divat nekem valamiféle érzés ami kielégítésre talált mp3 lejátszó terén..különben tapasztalatból nyilatkozom, hogy itthon a samsung sokkal nagyobb számban kel el mint iPod..legalábbis media/saturn viszonylatban..
én találok elég sok objektívumot is ám..
összefoglalva..szerintem mindenki találja meg ami tetszik neki..legyen oly kivételezett, hogy meg is tudja engedni magának s onnantól élvezze, hogy vágyát kielégítette..
sztem fölösleges ilyen gondolatokra ''''energiát pazarolnod'''' - ''..iPod-buzi cnet..'' -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
saját tapasztalatom, hogy sony szép meg jó meg miegymás de valahogy mégse az igazi..
nem a minőség az jó..de valahol félúton elakadtak a négy betűt ráírjuk s az majd elég lesz dolognál..be is jött..valamennyire..
illetve ár/érték vagy inkább ÉLMÉNYnek fogalmaznám terén verhetetlen a Jipod
van benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..
meg ha nem hazánakt szemléljük akkor mindenfelé normális helyeken a zenebolt se egy utolsó kutya..szóval a körítés messzemenően jobb s nem utolsó sorban egy darabka egyediség birtokosa is lehetsz..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..