Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. rozmark
tag
Én kb. 4 éve, már húszon túl raktam össze az első gépem, azóta már megcsináltam jópárszor. Olvastam mindenfélét, alkatrészenként szereztem be a gépet, lejártam a lábam, hogy a legtöbbet belepréseljek a szüleimtől kapott keretbe. Aztán a megfelelő szellemi alapozás és bevásárlás (hetek!) után 1-1,5 óra alatt összedobtam a konfigot. Ha nem először veszel kezedbe csavarhúzótt, vagy korábban sokat bütykölted a bringát, és érzéked is van a dologhoz, vágj bele bátran!
Szerelés előtt fogd meg pl. a radiátort vagy a vízcsapot (csak ne vizezd össze a kezed!), süsd ki magad, nehogy valami kósza amper hazavágjon valamit. A legkritikusabb a proci hűtő felszerelése, ahhoz kérhetsz segítséget, attól nekem is hevesebben ver a szívem, pedig soha semmi baj nem volt. Szerintem nagyon nehéz egy procit lesarkazni. A lényeg: ne lesarkazásvédővel küzdj ellene!!!
Sok sikert!
[Szerkesztve]http://www.szentagothailab.sote.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- I3 8300 / Gtx 1050 Ti / 8GB / 256GB - Gamer Start PC
- Zalman s3, Fsp 600w, Asus B365M-A, i5 9400f, Asus 1660 ti, 16gb ddr4 3000, 128gb ssd.
- 9. GEN számítógép HP 600 G5 SFF - USB-C - NVME - WINDOWS 11 kompatibilis - I5 cpu vagy akár üresen
- Dell 7010 - I5 3350P/16 GB DDR3/GTX 750 TI/256GB SSD
- Think Centre M92 - I5 3470/8 GB DDR3/GeForce 210/120GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest