Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DR|FTK|NG #1969 üzenetére
Én is hasonló irányban gondolkoztam
Memóriát néztünk, de kb már csak az atya úr isten tudna olyat szerezni (vagy ebay) de sokáig ér ide és lehet ár/érték arányban se lenne jó. Viszont egy memory QVL lista nem ártana hogy mégis milyet. Egy Kingston (zöld) low profilos memória amire gondoltam Kingston 1333 (nagyobbat úgy se lehet) és az kijönne pár ezerből. Erdélyben laknak tehát ph apró kilőve.
Pont én is egy 660 vagy 750 amire gondoltam, náluk 400 lej kb 28k egy GTX 750 (olcsóbb mint nálunk)
Tápot megkérdezem és jelzek vissza Régebbi oldalon utána néztem ennek a Delles rendszernek és elvileg ez van benne: " A 475W power supply supports performance-class graphics and high-end processors with power to spare. If that isn’t enough, additional bays and slots allow for future expansion."
Típust nem írnak
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest