-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
egy olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy mi az oka vajon annak, hogy ha a fejhallgatómat a telefonba bedugom, akkor rosszul érzékeli, és folyamatosan azt jelzi ki, hogy le van csatlakoztatva pár másodperc után, azonban ha egy fülhallgatót dugok bele, az szépen folyamatosan működik vele. (Coloud Boom + Lumia 535). ez nekem nagyon fura, főleg, hogy mini jack csati van mindkettőn.viszont ha a fejest a laptopba dugom, ott szépen folyamatosan működik, nincs vele semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem egy Lumia 535 telefonhoz kellene egy fejhallgató, mert a coloud boom-om valamiért nem érintkezik megfelelően, ha bedugom, és azt jelzi, mintha nem lenne bedugva az aljzatba.persze a laptoppal gond nélkül használható, csak a telefonnal már nem.
szóval erre kellene nekem valami max 5k körüli fejhallgató, kb elfogadható hangzással (persze csodákat nem várok), és ami a lényeg, hogy circumaural legyen (zárt vagy nyitott, nekem édes mindegy).
elsősorban bkv-n használnám, és futáshoz (irodában a coloud marad, otthon meg egy phillips shp 2000-resem van, szóval nálam ez a kiindulópont). egyelőre nincs sok pénzem venni egy komolyabbat, de ezeknek még mindig jobb a hangja, mint a laptopom beépített hangszórójának vagy akár egy fülhallgatónak.köszi a tippeket előre is!
-
deathtania
senior tag
csak viszonyítási pontnak: most van egy phillips shp 2000 fejhallgatóm otthonra, legalább egy olyan hangzásnak örülnék a borzalmas fülesek után, csak valami hordhatóbb méretben és rövidebb zsinórral.
én pl kíváncsi lennék az edifier-ekre is. volt egy hangrendszerem tőlük, és maximálisan meg voltam elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
válasz Dorien #27968 üzenetére
köszönöm a tippeket!
(#27968) Dorien: a maxell nekem kicsit nagy lenne, így is széles a fejem, még durvábban néznék ki egy olyanban, a Trakstart nem is tudom, hol lehet beszerezni, semmint meghallgatni, hogyan szólna nekem (bár egy 1200ft-os phillips füles után bármi jobban szól...)
(#27969) .DLL és (#27973) SsPL711: fülhallgatókból elegem van, mivel mindegyik nyomja valamennyire a fülkagylómat egy fél óra használat után, és így kényelmetlenek akár még munkába menet is...
A Sony szimpatikusnak tűnik így első körben, amint lesz lehetőségem meghallgatom.
esetleg fület körülölelő megoldásokban volna valami az 5k-s kategóriában, ami ajánlottabb?
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szeretném magam megajándékozni egy fejhallgatóval, amit utcán is lehetne hordanim mivel a fülhallgatók gyatra hangminőségéből már baromira elegem van. mivel kissé kerek fejem van, így a böszme nagyokat kerülném, és inkább valami kisebb, fejhez simulósabbra gondoltam. utcán szeretném használni, esetleg vonaton filmnézéshez is. egy Lumia 520as telefonról szeretnék csak zenét hallgatni, így kb 120-130cm-es madzag szerintem elég is hozzá, nem kellenek méterek. árban max 6-7ezer forintra gondoltam.pl kezdésnek gondoltam erre, mert majdnem kaptam egy ilyet a telóhoz, aztán mégsem. erről vélemény?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM