- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz ajaxon #106824 üzenetére
Cloud 2-es rég volt nálam, az se volt rossz emlékezetem szerint, de az Alpha most kiszorított gyakorlatilag minden zárt fejest itthon. Hozzá teszem, hogy az enyém még a Kingston féle. HP-sat nem hallottam, mindenféle mendemonda alapján meg nem akarom fikázni az újat. A gyárihoz eléggé hasonlító csere párna se érkezett meg, és most jelenleg a Monitor 60-as protein leather párnája van fent, de azzal is nagyon tetszik (kényelmesebb a gyáritől, de a hangja jobb lesz egy kevésbé széles párnával).
Az Alpha a régi, nem hi-res Pro-50-esnél kigyenlítettebb, de azért szintén egy V hang. Hi-res-ből Pro-10-est meg Pro-G-t hallottam (azok is kiegyenlítettebbek a régi, nem Hi-resnél), kb. hasonló hangszín, de azoknál egy jobb fejhallgató az Alpha.
Itthon nálam a 2 Sonyt túrta ki, az MDR-1am2-ben picit több volt nekem a magas, mint ami jól esik, meg bazi könnyen volt hajtható. Sokszor már idegesítően kevesett kellett a potin tekerni. A "sima" MDR-1A-nál meg kevésbé dobhártya ütős a bass. Ott van, de nem cseszi szét a füled. Ennyire nem volt drága a helyzet, de időnként azért meglepett a Sony.
Az MDR-1A egyébként maradni fog. Annál kényelmesebb zárt fejes nem volt még rajtam "evör".
Nyitottat nem szeretek a zárhoz hasonlítani, de pl. az X2HR-nél lévő magas kiemelés nincs, viszont az anyagminősége attól elmarad, és a színpad is kissebb. Másra használom a 2 fajta fejest. Zárt nálam csak akkor van fent, amikor a nappaliban a család még itt van, este/éjszaka meg ott a nyitottak.
Engem egyedül a kábele idegesített, de azt meg megoldottam.
Szerintem az egyik, ha nem a legjobb fejes 30ezerig, csekély kompromisszumokkal. De most már kivárnám a Black Fridayt. Pár hete is volt rá emagos akció, 18-19ezer ft volt.
Nálam mostanában egyébként eléggé vissza szorult az X2HR használat, mert inkább a régi, AT TAD-500-asat nyúzom. Ettől még az X2HR egy régi szerelem, nehezen engedném el. Pl. ha bedöglene az Ifi Zen Dac V2, akkor a TAD is elvesztené
közpénz jellegéta privilegizált státszát, mert az meg csak azzal hallgatható.Szerintem ne engedd el. Ha nagyon nem kell köv. fejes, várd meg, hogy törjön a Pro-50-es csuklója, és vehetnél utódjául egy Alpha-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz ajaxon #103895 üzenetére
Köszi az infót. Nálam még a teljesen fekete A10-es volt, állítólag az új valamivel jobb. Nem tudom, az újat nem hallottam még. A régi nekem nem jött be. Egyedül az anyagminősége volt jobb az A30-asnál. Az tényleg árkategória feletti hang. Nekem az A10-esben már túl sok volt a mély, meg nem volt igazán kényelmes se. Vékony volt a párnája, és nyomta is a fülemet.
Ha már szétoffoltam BT fejessel a fórumot... bár nem hallottam, de 30ezer HUF-ért én most a Spar pontgyűjtős JBL Tune 760NC-vel próbálkoztam volna. Árukeresőn 46ezer HUF körül indul az ára most is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ajaxon #100519 üzenetére
No, megvan a hiba oka. Be volt kapcsolva az egy kattintásos fizetés a fiókomban. Gondolom a tiédben is be van. Mivel új account, tudta a fene. Kikapcsoltam, így már rendelésnél megkaptam a banki több lépcsős, sms-kódos azonosító ablakot, és végigment a fizetés. De hogy mi a bánatért nem jelzik ezt egy figyelmeztetéssel, egy íméllel, egy üzenettel, hogy mi a törlés oka, azt a büdös életben nem fogom megérteni. Szívtam vele több órát.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
nagyúr
válasz ajaxon #100519 üzenetére
Ugyanez. Nézd meg a törölt megrendelések, "Commandes annulées" fül alatt. Ott lesz. Nekem már 4 van ott, hármat ők, egyet pedig én töröltem, miután felmerült a lehetősége, hogy esetleg csalás.
Szerk.: Látom, megtaláltad.
Bankkártyát is cseréltem az utolsó rendelés előtt, hátha az a kínja, de ezzel is ugyanúgy törlődött. A hirdetés pedig ugyanúgy él tovább.... Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz ajaxon #100509 üzenetére
Kétséget kizáróan nem tudom mondani, hogy be fog jönni, van olyan fórumtárs, akinek a Pro-50 jobban bejött (verybigboy). De azért ez a kivétel inkább. Legrosszabb esetben is tudsz vele keresni, mert jellemzően olyan 40ezer körül van a használt ára.
#100508Dorien: Bocs, már én se tudtam követni, mint szerkesztettem át.
-
Dorien
veterán
válasz ajaxon #100506 üzenetére
Over-Ear, mint "fül fölött átívelő". (circumaural)
Az On-Ear meg "fülön támaszkodó". (supraaural)Gzula[HUN]:
"...amit tudtam infót osztottam. Néha többet is, mint kellett volna."
Olyan nincs. A jó áron jót propagálni kell és kész.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz ajaxon #100504 üzenetére
A Pro-50-esnek 95mm-es a párnája, az X2HR-é 105mm. X2HR-ben a középmély kevesebb, a közép több és jóval tisztább, a magasak nem tökéletesek, de a Pro-50-esben én több középmagas kiemelést érzek. Pro-50-es kényelmesebb, eleinte tuti, aztán az X2HR kitágul. Anyagminőségben meg kb. egy Opel vs. Lexus (egyiknél van szarabb, másiknál meg jobb, de az arány nagyjából ez.) Pincében még ott van a csukló törött Pro-50-esem, szóval még csak emlékeimre se kell hagyatkozzam. X2HR-nél meg ami bőrnek látszik, az valódi bőr, ami fémnek, az tényleg az. 3 év után is atom biztos.
Nyitottban X2HR-ben mókolás nélkül nincs sötétebb karakter, de így is azért világosabb karakter, mint a Pro-50. Ha nem is sokkal. Viszont Black Friday akció keretében, most iszonyat olcsón hozzá juthatsz.
Én nagyon szerettem a Pro-50-esem, 3 évig nyúztam, és a napokban rendeltem egy tartalék párnát is, bár rádiós Sony-n lesz. De az X2HR egy jóval minőségibb hang.Zártban meg ezen a látszólag igen jó állapotú, de használt Meze 99 Neo-n gondolkodnék el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest