- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Hali! Egérpadot hogy lehet "kitakarítani"?
Üdv.macikos: Nem szoktam fürdeni, nem ismerem a vizet.
Amúgy köszi.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Amit Own leírt, no meg én még beletenném a G9x-t is. Elég drága(15 ezertől indul), de nekem nagyon bejött, amikor kipróbáltam.
MS 3.0-t csak ajánlani tudom, eszméletlen kényelmes, habár ez szubjektív dolog. Nem tudom te karmos/tenyeres vagy-e...Mindenesetre ha kell egy alig használt 3.0, jövő hónapban bizniszelhetünk, már ha 3.0-ra esik a választásod.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz abridabri #3043 üzenetére
Egy SS Qck is tökéletesen megfog felelni neked, legalábbis nekem is 3.0 és qck van, és bőven elférek rajta. Igazából azon is múlik, mennyit akarsz rákölteni. Heavy 5 ezernél indul, ha jól tudom.
rolando83: Roccat Taito, SteelSeries Qck széria, Razer Goliathus Speed meg még létezik millió fajta. Neked kellene kipróbálni, megtapizni, melyik tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #3029 üzenetére
Mx518-t kérdeztem aqua-ban ott azt mondták már kifutott darab... MS 1.1 meg kb sehol sincsen, nem forgalmazzák már.
Másik boltban amit most vettem 3.0-t, úgy kaptam hogy egy fickó visszamondta a rendelését, és így lett meg az egerem. Azt mondták egy darabig nem is lesz.
-
Kassadin
addikt
válasz KaiotEch #3022 üzenetére
Ez igen jó kérdés. Max saturnban kibontod az olyanokat amiket dobozba raktak és nem ilyen műanyag tokba. Razer Goliathusok például ilyen papír dobozban vannak, simán ki lehet nyitni. Más dolog hogy én ott semmit se vennék, rohadt drága. De meglehet hogy levágják a fejedet érte, ha kibontod.
Más:Aki ss-ben gondolkodik, az szerintem qck-nél kisebbet ne vegyen. Nem olyan nagy, mint gondolnád. Nekem tökéletesen megfelel, de lehet hogy másnak meg pici.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #2979 üzenetére
Túl kicsi semmiféleképpen se jó szerintem. 3-5 ezer forint közé essen mondjuk a pad. Gyors vagy lassú, gondolom ez függ az ember játékstílusától.
-
Kassadin
addikt
Hali! Milyen egérpadot tudnátok ajánlani? Hatalmas különbség van egérpad és egérpad között?
Üdv: Kassadin[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Autós topik
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest