Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Hali! Egérpadot hogy lehet "kitakarítani"?
Üdv.macikos: Nem szoktam fürdeni, nem ismerem a vizet.
Amúgy köszi. -
Kassadin
addikt
Amit Own leírt, no meg én még beletenném a G9x-t is. Elég drága(15 ezertől indul), de nekem nagyon bejött, amikor kipróbáltam.
MS 3.0-t csak ajánlani tudom, eszméletlen kényelmes, habár ez szubjektív dolog. Nem tudom te karmos/tenyeres vagy-e...Mindenesetre ha kell egy alig használt 3.0, jövő hónapban bizniszelhetünk, már ha 3.0-ra esik a választásod.
-
Kassadin
addikt
válasz
abridabri #3043 üzenetére
Egy SS Qck is tökéletesen megfog felelni neked, legalábbis nekem is 3.0 és qck van, és bőven elférek rajta. Igazából azon is múlik, mennyit akarsz rákölteni. Heavy 5 ezernél indul, ha jól tudom.
rolando83: Roccat Taito, SteelSeries Qck széria, Razer Goliathus Speed meg még létezik millió fajta. Neked kellene kipróbálni, megtapizni, melyik tetszik.
-
Kassadin
addikt
válasz
Synthwave #3029 üzenetére
Mx518-t kérdeztem aqua-ban ott azt mondták már kifutott darab... MS 1.1 meg kb sehol sincsen, nem forgalmazzák már.
Másik boltban amit most vettem 3.0-t, úgy kaptam hogy egy fickó visszamondta a rendelését, és így lett meg az egerem. Azt mondták egy darabig nem is lesz.
-
Kassadin
addikt
válasz
KaiotEch #3022 üzenetére
Ez igen jó kérdés. Max saturnban kibontod az olyanokat amiket dobozba raktak és nem ilyen műanyag tokba. Razer Goliathusok például ilyen papír dobozban vannak, simán ki lehet nyitni. Más dolog hogy én ott semmit se vennék, rohadt drága. De meglehet hogy levágják a fejedet érte, ha kibontod.
Más:Aki ss-ben gondolkodik, az szerintem qck-nél kisebbet ne vegyen. Nem olyan nagy, mint gondolnád. Nekem tökéletesen megfelel, de lehet hogy másnak meg pici.
-
Kassadin
addikt
válasz
superecneB #2979 üzenetére
Túl kicsi semmiféleképpen se jó szerintem. 3-5 ezer forint közé essen mondjuk a pad. Gyors vagy lassú, gondolom ez függ az ember játékstílusától.
-
Kassadin
addikt
Hali! Milyen egérpadot tudnátok ajánlani? Hatalmas különbség van egérpad és egérpad között?
Üdv: Kassadin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest