- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
strikex #6058 üzenetére
2 db 5970 az sztem kb egy 7970 CF szintjén mozoghatna tökéletes skálázódás esetén és ha nem fut ki a vramból, bár annyi nyűg lenne vele hogy rohadtul nem érné meg, meg újabb játékokban amúgy is jobb a tahiti
(#6120) radi8tor1 : tisztában vagyok vele és ügyeltem is rá, hogy ne ezen múljon, mondom csomó helyen megy, bf3 istencsászárul megy vele, de sc2 nagyon rosszul skálázódik, tudtommal amúgy sem egy AFR barát motor fut alatta, de én azt hittem az amd csinált hozzá cf profilt és hogy müxik vele, elképzelhető hogy a 2.00 patch sorozatig ment is, csak akkor igy technikailag hazavágták a gamet, lehet azóta nem működik hozzá a régi profil, tudtommal 12.6 óta volt hozzá cf profil
-
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest