- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Computex 2025: házak és hűtők az Antec standján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- OLED TV topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoato
aktív tag
És ha 2db cf hidat tennél pl 4870x2-re, mert tegyük fel van 2db olyanod, akkor a másikat hova kell tenni?
Mert az én x2-ön csak egynek van hely, és nem is emlékszem olyan tipusra, amire kettő tehető, vagy lemaradtam valamiről?
Mert az egy gpu-s kártyákon van lehetőség, de a 2 gpu-sokon hogy? -
-
-
Tanisz
senior tag
Hát nem tudom mit gondoljak!
Alapra visszaállítottam a processzort, 2,4-en tötymörgött, utánna futattam a FurMarkot és ugyanúgy újraindult a gép!
Azt már azért mégsem mondhatja senki, hogy nem elég neki az energy
Most vettem észre, hogy az egyik merevlemez ugyanazt az ágat használja, mint a kártya, így ha jól sejtem lehet az a gond, hogy nem tud elég energiát felvenni, ugye?
Viszont van egy teljesen szabad ágam, de az csak sata-s, asszem veszek holnap egy átalakítót és bepróbálkozom úgy, ha úgy sem megy, akkor komolyan elgondolkodom a dolgokon, hogy mit lehetne tenni!
Kicsit megdöbbentő számomra, hogy 610 W (papíron annyit ad le maximálisan, ha jól olvastam) nem elég a rendszernek!
Csak azért mert más 450 Wos tápokkal csinál crossfire-t (igaz nem 4870-et) és neki nincs ilyen gondja!
Fura..bár gondolom Ti mégis jobban értetek hozzá, én csak kezdő vagyok a témában!
Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest